ANA SAYFA > GÜNDEM > Baran: Damdan düşenin halinden en iyi damdan düşen anlar

Baran: Damdan düşenin halinden en iyi damdan düşen anlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Baran: Damdan düşenin halinden en iyi damdan düşen anlar

AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Uğur Baran yaptığı açıklamada sadece İzmir’in vekili olmakla kalmayacağını Türkiye’de yaşayan 13 milyon engelliyi temsil edeceğini söyledi.

AK Parti Milletvekilliği başvurularının tamamlanmasının ardından tüm aday adaylarına başarılar dileyen Baran “İzmir’de Engelliler Koordinasyon Merkezi İl Başkanı olarak yaptıkları çalışmaları daha ileri götürmeyi hedeflediğini dile getirerek “dünyada toplum kadın, erkek ve engelliler olarak değerlendirilir. Ülkemizde AK Parti’den önce engelliler sümen altı edilen görmezden gelinen ve evlere hapsedilen bir kesimdi. Hükümetimiz dezavantajlı gruba gösterdiği hassasiyetle sayısı 13 milyonu bulan engellilerin de toplumun bir parçası olduğunu hatırlattı.” dedi.

“Partimiz mecliste toplumun tüm kesimlerinin temsiline yönelik bir bakış açısına sahip” diyen Baran “İzmir’de 193 Aday adayımız var. Bunun 28’i engelli statüsünde. Genel Merkezimiz bu süreçte en doğru tercihleri yapacaktır. Bizler de genel merkezimizin en doğru kararı verebilmesi için kendimizi en doğru şekilde anlatmak için çalışıyoruz. Bu süreçte partimizin şahsımı adaylığa uygun görmesi halinde temsil noktasında Ankara ile İzmir arasındaki köprü olmanın da ötesinde ülkemizdeki tüm engellilerin temsilcisi olmak en büyük isteğim. Tüm engeller kalkana dek… Engellilerin sesi daha gür çıksın diye bu yola adım attım.” Diye konuştu.

 “Damdan düşenin halinden en iyi damdan düşen anlar” diyen Baran “engelli olmak sadece kişinin kendisini değil aynı zamanda onun en yakınında yaşayanları da birebir etkileyen bir faktördür. Bu açıdan bakıldığı zaman 13 milyon engellinin en azından annelerini de dâhil ettiğiniz zaman 26 milyon insanın temsili söz konusu olmaktadır. Doğuştan gelen mevcut durumumun bana ve aileme yaşattığı zorluklara rağmen empati yapabildiğim insanlara hizmet etme gücüne ve yetisine sahip olmayı bir şans olarak görüyorum. AK Parti ile tanıştığım günden bu yana “elimizden daha fazla ne gelir?” düşüncesiyle çalışmaktayım. Mecliste yer almayı ve bu kesimin sesi olmayı hizmet etmek açısından bir adım daha ileri gitmek olarak görüyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK'den TBF'ye isyan
Sonraki Haber Harika ikiliden caz nağmeleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?