ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın ''Kanarya'' keyfi

Pınar Karşıyaka'nın ''Kanarya'' keyfi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın ''Kanarya'' keyfi

Spor Toto Basketbol Ligi 22.haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği Fenerbahçe'yi Bracey Wright'ın yıldızlaştığı maçta 86-81 mağlup etti.

Karşılaşma Vesely ve Wright’ın karşılıklı basketleriyle başladı. Yeşil kırmızılılar Iverson ve Kenan ile etkili olurken Fenerbahçe Bogdanovic, Vesely ve Dixon ile skor buldu. Datome’nin üst üste basketleriyle sarı lacivertliler ilk çeyreği 24-23 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Pınar Karşıyaka’da Kerem Gönlüm etkili olurken Samet’in sayısıyla Karşıyaka 33-30 öne geçti. Fenerbahçe Udoh ve Vesely ile pota altını etkili kullanırken soyunma odasına 39-39’luk eşitlikle gidildi. İkinci yarıya Karşıyaka, Can ve Gabriel’in basketleriyle başladı. Fenerbahçe UDoh ile etkili olurken Karşıyaka, Wright ve Kenan’ın sayılarıyla skoru 52-46’ya getirdi. Bogdanovic’in  üst üste sayılarıyla Fenerbahçe öne geçerken Barış’ın sayılarıyla son çeyreğe 66-56 önde girdi. Son çeyreğe Pınar Karşıyaka 7-0’lık seri ile başlayaram maça ortak oldu. Kenen ve Wright’ın basketlerinin ardından Iverson’ın sayısıyla yeşil kırmızılılar 69-68 öne geçti. Kenan, Wright ve Iverson üçlüsünün sayılarıyla Karşıyaka 77-71 öne geçti. Fenerbhçe Udoh ile skor bulurken günün yıldızlarından Wright farkı 9 sayıya çıkardı 82-73. Fenerbahç bitime 1 dakika kala farkı 4 sayıya indirdi. Oyunun sonlarında hata yapmayan Pınar Karşıyaka mücadeleyi 86-81 kazandı.


PINAR KARŞIYAKA                                                             FENERBAHÇE

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'in kalbi İKÇÜ'de atıyor
Sonraki Haber Sarıca: Özel bir takıma karşı değerli galibiyet aldık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?