ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Özel bir takıma karşı değerli galibiyet aldık

Sarıca: Özel bir takıma karşı değerli galibiyet aldık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Özel bir takıma karşı değerli galibiyet aldık

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe'yi mağlup eden Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca "Özel bir takıma karşı değerli galibiyet aldık" dedi.

Sarıca, "Basketbol konuşmak istiyorum ama Türkiye'de son dönemde arka arkaya yaşanan terör olaylarının herkesi derinden etkiledik. Maçta 3 yabancıyla oynamak zorunda kaldık. Buna rağmen çok akıllı oynadık. Hafta içinde çalıştığımız gibi 3 uzunla oynayarak ribauntları domine ettik. Saha içi isabetimiz de çok yüksekti. Fenerbahçe'ye Euroleague'de Final Four'da başarılar diliyorum" diye konuştu. Sarıca, Lazeric Jones'un sakatlığının ardından oyun kurucu mevkisine bir oyuncu takviyesi yapmaları gerektiğini belirterek, "Ancak yönetimde olan dalgalanmalar nedeniyle kimse ile görüşemedik" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın ''Kanarya'' keyfi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe maçında olaylar çıktı!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?