ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'dan yine bilet kampanyası...

Pınar Karşıyaka'dan yine bilet kampanyası...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'dan yine bilet kampanyası...

Thy Euroleague C Grubu'nda perşembe akşamı Lokomotiv Kuban'ı ağırlamaya hazırlanan Pınar Karşıyaka, bilet fiyatlarını öğrenci 30, tam 50 TL olarak belirlenirken biletlerini gişeye ibraz edenlerin Spor Toto Basketbol Ligi'nde 14 Aralık Pazartesi akşamı oynanacak kritik Darüşşafaka Doğuş mücadelesini de ücretsiz izleyebileceği açıklandı.

Lokomotiv Kuban'ın 8 maçta 6 galibiyetle Top 16'yı garantilediği grupta son 3 maçını kaybeden Pınar Karşıyaka, 2 galibiyette kalarak üst tur şansını kaçırdı. Euroleague'de son 2 maçını kazanıp grubu 5'inci sırada bitirmeyi hedefleyen Pınar Karşıyaka, grup maçları bittikten sonra yoluna 2'nci turdan itibaren Eurocup'ta devam edecek. Pınar Karşıyaka'nın rakibi Lokomotiv Kuban ise yarın Türkiye'ye gelecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Örnekköy'e modern Polis Merkezi Amirliği
Sonraki Haber Bu soruna kim dur diyecek?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?