ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'dan Bostanlıspor'a teşekkür...

Pınar Karşıyaka'dan Bostanlıspor'a teşekkür...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'dan Bostanlıspor'a teşekkür...

Bostanlıspor'un ligden çekilerek Pınar Karşıyaka'nın pilot takımı olan Pınar Karşıyaka Gelişim'in TB2L'ye alınması nedeniyle Pınar Karşıyaka yönetimi Bostanlıspor'a teşekkür etti.

Pınar Karşıyaka resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

1954 yılında kurulan ve son 5 yılda büyük atılım yaparak Türkiye’nin sayılı amatör spor kulüplerinden birisi durumuna gelen Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü’nü, özellikle son 2 yılda Bölgesel Ligden önce 3. Lige, ardından da 2. Lige yükselme başarısı göstermiş olmasından dolayı öncelikle tebrik ederiz. Günümüz koşullarında, bir değer yaratmanın ve bu değeri yaşatmanın ne denli güç olduğu düşünüldüğünde, imkânlar dâhilinde geldiği nokta saygıyı ayrıca hak etmektedir. Bu başarıda emeği geçen Sayın Altar Toker, Sayın Avni Erboy ve Sayın Serkan Ergüven’ i tebrik eder, bu yolun devamında kuruluş aşamasında dile getirdikleri şekilde Karşıyaka Spor Kulübü’ ne yaratmış oldukları altyapı için teşekkür ederiz. Bostanlıspor Gençlik ve Spor Kulübü, Karşıyaka Spor Kulübü’ nün altyapısına destek vermek amacıyla, dün itibari ile, yarışmacı haklarından vazgeçmiş ve Pınar Karşıyaka Gelişim Takımı’ nın bir üst ligde mücadelesini sürdürme yolunu açmıştır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gazeteciler ''Cumhuriyet'' için pedal bastı
Sonraki Haber Karşıyaka’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerle kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?