ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka yönetiminden taraftara teşekkür

Pınar Karşıyaka yönetiminden taraftara teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka yönetiminden taraftara teşekkür

Pınar Karşıyaka yönetimi yaptığı açıklamayla taraftara teşekkür etti. Açıklama şöyle:

"Basketbol THY Avrupa Ligi (Euroleague) C Grubu'nda dün konuk ettiği Barcelona Lassa'yı 71-62 mağlup ederek ilk kez yer aldığımızı bu büyük organizasyona önemli bir galibiyetle başlayan Pınar Karşıyaka, sadece İzmir'i değil, tüm Türkiye'yi sevince boğmuştur. Bize bu önemli maçta destek veren milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, kulüp eski başkan ve yöneticilerimize, sponsorumuz Pınar'ın yetkililerine ve her zaman desteğini takımdan esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür bir borç biliyoruz. 
 
Barcelona Lassa karşılaşmasının oynandığı Arena'ya giriş ve çıkışta kurallara özen gösteren, salon içinde biletlerinde yazan numaralı koltuklara oturan, mücadeleyi centilmence izleyen, hiç bir kötü tezahürat yapmadan destekleyen taraftarlarımız Euroleague'de uzun yıllar mücadele etme hedefindeki kulübümüz adına mükemmel bir görüntü vermiştir.
 
Protokol tribününe Barcelona Lassa maçıyla uygulamaya başlayan akreditasyon ve davetiye ile giriş konusuna özen gösteren, görevlilere zorluk çıkarmayan ve bu bağlamda maç seyrini güzelleştiren şeref konuklarımıza da teşekkür ediyoruz.
 
Çocuk bilet uygulaması hakkında
Takımımızın yarın Arena'da saat 16.00'da oynayacağı Türk Telekom maçı öncesi çocuk bileti uygulaması geçerli olacaktır. Kombine kartı ya da bileti olan taraftarlarımız, 2008 doğumlu veya daha küçük bir çocuğu beraberinde maça getirebilecektir. Girişte çocukların ücretsiz çocuk bileti alabilmeleri için kimliğini ibraz etmesi gerekmektedir. Salon içinde güvenlik ve yoğunluk sebebiyle bu yaş grubundaki çocuklarımızın ebeveynlerinin kucağında olması gerekmektedir. Bilet fiyatları tam 20, öğrenci 10 lira olarak belirlendi ve maç günü Arena'daki gişelerde satışa çıkacaktır. "
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hotar: Silahların üstü betonla kaplanana dek mücadelemiz devam edecek
Sonraki Haber Akpınar'dan yeni öneri: Yalı’ya stat yerine 10 bin kişilik salon yapalım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?