ANA SAYFA > SPOR > Akpınar'dan yeni öneri: Yalı’ya stat yerine 10 bin kişilik salon yapalım

Akpınar'dan yeni öneri: Yalı’ya stat yerine 10 bin kişilik salon yapalım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar'dan yeni öneri: Yalı’ya stat yerine 10 bin kişilik salon yapalım

Pınar Karşıyaka’nın, Euroleague ilk maçında Barcelona’yı devirmesinin sevincini soyunma odasında oyuncular ve teknik heyetle birlikte yaşayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka’nın tam anlamıyla bir “Basketbol Kenti” olduğunu söyledi.

Stat tartışmalarına da yeni bir boyut kazandıran Akpınar “Yalı’daki alana stat değil, 10 bin kişilik basketbol salonu yapalım” önerisini getirdi.
Karşıyaka’daki stat tartışmalarına da yeni bir boyut kazandıran Başkan Akpınar “Pınar Karşıyakamız, Barcelona gibi bir devi mağlup edebiliyorsa, bunda oyuncular ve teknik ekip kadar taraftarın da büyük payı var. Bu tablo bize gösteriyor ki Karşıyaka artık tam anlamıyla bir basketbol kenti oldu. Teknik kadromuz, yetenekli oyuncularımız ve eşsiz taraftarımız varken, örnek ve Avrupa standartlarında bir salonun da ilçemize kazandırılması gerekir” dedi.
Stat tartışmalarına yeni bir boyut kazandıran Başkan Akpınar “Yalı’daki araziye butik ve kullanışsız bir stadyum yapmak yerine, bu alana 10 bin kişilik basketbol salonu yapalım. Otoparkı, sosyal tesisleri, mini futbol ve tenis salonları, yüzme havuzu ve fitness salonu ile muhteşem bir spor kompleksi yapalım. Hem basketbol kenti Karşıyakamıza yakışsın hem de yeni başarıların kapısı aralansın. Bu önerimi hem kulüp camiası hem de merkezi idare dikkate alacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka yönetiminden taraftara teşekkür
Sonraki Haber Bostanlıspor futbol akademisi açıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?