ANA SAYFA > İZMİR > Hotar: Silahların üstü betonla kaplanana dek mücadelemiz devam edecek

Hotar: Silahların üstü betonla kaplanana dek mücadelemiz devam edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hotar: Silahların üstü betonla kaplanana dek mücadelemiz devam edecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Nükhet Hotar katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Silahların üstü betonla kaplanıncaya dek mücadelemiz devam edecek" diyen Hotar, “Teröre karşı dik duruşunu sergilemeyen gruplara kamuoyu 1 Kasım’da cevabını verecektir” diye konuştu.

Seçim çalışmalarına hızla devam eden Hotar, terörün kökünü kazımak için millet olarak topyekun bir duruş sergilenmesinin gerektiğini vurgulayarak, “3 ay öncesine kadar ülkemize güzel günler gelmişti. ‘Çözüm Süreci’ dediğimiz yeni bir yol açmıştık. Güzel adımlar atmıştık ama 7 Haziran sonrası bu bozuldu. Bu durum ülkemiz için olumsuz emelleri olanları harekete geçirdi. Analar ağlamasın diyerek çıktığımız süreçte analar yine ağlamaya başladı. Bunu çözmek başta devlet olmak üzere herkesin görevi. Terörü çözebilmek için topyekûn bir duruş sergilenmeli. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın dediği gibi, silahların üstü betonla kaplanıncaya dek mücadelemiz devam edecek. Halkımızın bizden isteği de bu yönde. Teröre karşı duruş sergilemeyen herkese kamuoyu cevabını verecek, tarih bunun hesabını soracak ve hepsini yazacaktır” dedi.

“Matematiksel Bir Süreç Değil”

1 Kasım’da Türkiye’de yatırımların, projelerin, birliğin, bütünlüğün ve istikrarın devamı için tüm İzmirlilerden destek isteyen Hotar, “Geçirdiğimiz süreç hangi parti oy artırdı, kaç milletvekili çıkardı diye matematiksel hesapların yapılacağı bir süreç değil. Daha iyi bir Türkiye'nin, istikrarın devam edeceği, geleceğimizin belirleneceği bir Türkiye’nin belirleneceği bir süreçtir” diye konuştu.

AK Parti ile güven ve istikrar sürecek

Bayraklı'da Selahattin Köksal ve ailesinin evini ziyaret eden Hotar, “Çocuklarımızın geleceği için AK Parti’yi hep birlikte iktidara getireceğiz. Bunun için seferberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Oy vermeyen kardeşlerimizle iletişime geçin. Geçen 13 yılın Türkiyesi ile 7 Haziran sonrasının Türkiye’sinin kıyasını anlatın. Türkiye’de istikrar ve güven ortamı AK Parti’nin tek başına iktidar olmasıyla devam edecektir” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Çıray: Vatandaşı yok sayan yok olur
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka yönetiminden taraftara teşekkür

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?