ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li Çıray: Vatandaşı yok sayan yok olur

CHP'li Çıray: Vatandaşı yok sayan yok olur

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Çıray: Vatandaşı yok sayan yok olur

Vatandaşlarımızın 7 Haziran'da yapılan seçimde onüç yıldır devam eden tek parti iktidarını sona erdirdiğini ve değişim istediğini tüm açıklığıyla ortaya koyduğunu vurgulayan CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Dr. Aytun Çıray, yeni bir seçimle halkın iradesini yok sayanların 1 Kasım’daki seçimlerde yok olacağını söyledi.

Çıray, “Siyasi ve ekonomik krizlerle boğuşan Türkiye için 1 Kasım Demokrasinin şafağı olacak. CHP, ekonomimizi yeniden üreten ve adil paylaşan bir düzene kavuşturacak, Türkiye’yi krizden çıkaracak”dedi. Genel Seçim çalışmalarında temposunu yükselten CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Dr. Aytun Çıray, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve partilileriyle birlikte Çaltılıdere ve Hacıömerli’de esnaf ve yurttaşları ziyaret etti. İlgiyle karşılanan Milletvekili Çıraya yurttaşlar sorun ve çözüm önerilerini aktardı.

 HALKI YOK SAYAN YOK OLUR

 Aliağalıların kısa zaman aralığında seçim tekrarlarının ülke ekonomisini olumsuz etkileyeceğini dile getirmesi üzerine CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, “7 Haziran Genel Seçimi ile yurttaşlarımız, 13 yıldır devam eden tek parti iktidarını sona erdirdi ve değişim istediğini açıkça gösterdi. Partimiz, seçimlerden çıkan sonucu saygıyla karşıladı. Bir ateş çemberinden geçen ülkemizin hükümetsiz kalmaması ve yaşanan sorunlara kalıcı çözümlerin bulunması için her türlü fedakârlığı sonuna kadar yaptı. 7 Haziran’daki seçim sonuçlarını kabullenemeyen iktidar nimetlerini bırakmak istemeyenler, samimiyetten uzak sözde koalisyon görüşmeleriyle ülkenin vaktini çaldı. Hükümet kurma görevi CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na verilmedi. Kutuplaşmayı ortadan kaldırmanın ve ortak aklı egemen kılmanın peşinde olan Genel Başkanımıza bu görevin verilmemesi demokrasinin ayaklar altına alınması demekti. Bu seçimler milletimize milyarlarca liraya maloluyor. Halbuki bu parayla biz ülkemizin acil ihtiyacı olan okullar, hastaneler yapabilirdik. Esnafa çiftçiye destek verebilirdik. Bunların yapılması yerine seçim tekrarına gidiliyor. Bunu yaşayarak gören yurttaşlarımız 1 Kasım’da yapılacak genel seçimde bunun hesabını soracak AKP’ye unutulmaz bir ders daha verecek. Bundan zerre kadar endişemiz yok, sizlerin de olmasın” şeklinde konuştu.

“ÖNCE TÜRKİYE”

Geçen seçimdeki vaatlerine olmaz diyenlerin, verdikleri kanun tekliflerini reddedenlerin şimdi kendilerini taklit etmeye çalıştığını savunan CHP Milletvekili Çıray, “Ekonomik krizden çıkış, hukuk düzeninin tesis edilmesi, yaratıcı ve yenilikçi sektörlerin gelişmesi, bilgi ekonomisinin üzerinde yükseleceği eğitim atılımlarının gerçekleştirilmesine bağlıdır. Üretenin desteklenmesine, kaynakların yolsuzlukla çarçur edilmemesine, girişimciler için eşit ve adil rekabet ortamının yaratılmasına bağlıdır. Sosyal yardımların oy toplama için değil, hak olarak verilmesine bağlıdır. Sosyal politikaların seçim yatırımı değil, Türkiye’nin geleceğine yatırım olarak gören vizyonun ortaya koyulmasına bağlıdır. CHP, ekonomimizi yeniden üreten ve adil paylaşan bir düzene kavuşturacak”sözleriyle kendisini dinleyenlere moral verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ödüllü yöntem, ameliyatsız hayat kurtarıyor
Sonraki Haber Hotar: Silahların üstü betonla kaplanana dek mücadelemiz devam edecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?