ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka yarı finalde ilk maçına çıkıyor

Pınar Karşıyaka yarı finalde ilk maçına çıkıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka yarı finalde ilk maçına çıkıyor

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto Play-off yarı final serisi ilk maçında Pınar Karşıyaka bugün deplasmanda Fenerbahçe Ülker ile karşı karşıya gelecek.

Ülker Sports Arena'da oynanacak mücadelenin başlama saati 21:30.  Yarı final serisinin ikinci maçı 1 Haziran Pazartesi günü aynı salonda saat 20.00'de, üçüncü maç ise 4 Haziran Perşembe günü İzmir'de saat 19.30'da Karşıyaka Arena'da yapılacak.Üç galibiyete ulaşacak takımın finale yükseleceği seride, gerekirse dördüncü maç 6 Haziran Cumartesi günü İzmir'de, beşinci ve son maç ise İstanbul'da oynanacak.

Avrupa'nın en zor ve pahalı liglerinden birinde, yüksek bütçeli Darüşşfaka, Beşiktaş, Türk Telekom, Galatasaray Liv Hospital, Banvit gibi takımları solladıklarını hatırlatan Sarıca, "Üst üste üçüncü yarı finalle başarımızın tesadüf olmadığını gösterdik. Sezon başındaki bütün hedefleri aştık. İlk gün koyduğum Euroleague hedefine artık çok yakınız. Ligde yarı finalde yine Fenerbahçe Ülker'le eşleştik. Son lig şampiyonu olan rakibimiz Euroleague'de de Final Four oynadı. Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahipler. Finale çıkarak bir rüyayı daha gerçekleştirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bakan Çavuşoğlu: Karşıyaka'nın Filizleri örnek alınmalı
Sonraki Haber Zühtü Işıl Müzesi için çalışmalar başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?