ANA SAYFA > GÜNDEM > Bakan Çavuşoğlu: Karşıyaka'nın Filizleri örnek alınmalı

Bakan Çavuşoğlu: Karşıyaka'nın Filizleri örnek alınmalı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bakan Çavuşoğlu: Karşıyaka'nın Filizleri örnek alınmalı

Bir dizi etkinlik ve resmi ziyaretler için İzmir’e gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı da makamında ziyaret etti. Belediye çalışmalarını ilgi ile dinleyen Bakan Çavuşoğlu “Karşıyaka’nın Filizleri örnek alınması gereken bir proje. Halkın eğitim için örgütlenmesi çok anlamlı” dedi. Başkan Akpınar ise siyasi ayrım gözetmeksizin, halkın tamamını kucaklayarak hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bakan Çavuşoğlu’nun belediye ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü. Gündemdeki siyasi konular ve belediye çalışmaları masaya yatırıldı. Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan ve ihtiyaç sahibi üniversitelilere, apartmanlar tarafından burs sağlanan Karşıyaka’nın Filizleri Projesi’ni çok beğenen Bakan Çavuşoğlu “Örnek alınması gereken bir çalışma, yaygınlaşmalı” diye konuştu. Bakan Çavuşoğlu, “Karşıyaka Belediyesi’nin Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden Avrupa Diploması’nı almasını çok anlamlı buluyorum. Çalışmalarınızı beğeniyle takip ediyoruz” dedi.
 
Başkan Akpınar ise ayrım gözetmeksizin, halkın tamamına eşit hizmet ürettiklerini belirterek “Karşıyaka’nın Filizleri projemiz gün geçtikçe büyüyor, Oda Orkestramız çok yakında Türkiye’nin her yerinde ve yurt dışında konserler verecek. Avrupa’da aldığımız 12 Yıldız Ünvanı ve Avrupa Diploması da, doğru işler yaptığımızı bize gösteriyor, desteğinize teşekkür ederiz” dedi. Akpınar, ziyaretin ardından Bakan Çavuşoğlu’na vazo hediye etti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bakan Çavuşoğlu'na Karşıyaka'da protesto
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka yarı finalde ilk maçına çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?