ANA SAYFA > GÜNDEM > Bakan Çavuşoğlu'na Karşıyaka'da protesto

Bakan Çavuşoğlu'na Karşıyaka'da protesto

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bakan Çavuşoğlu'na Karşıyaka'da protesto

Bir dizi temasta bulunmak için İzmir'e gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Karşıyaka'yı ziyaret etti.

Karşıyaka Çarşı'sında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Mevlüt Çavuşoğlu, bu sırada çevredeki vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Bir kadın vatandaşın "Atatürk düşmanlarını sevmiyoruz" sözleriyle bakanı protesto etmesi üzerine, etraftaki diğer vatandaşlar da alkış ve ıslıklarla protestoya katıldı. Bakanın yanında bulunan Ak Partililer "terbiyesizlik yapmayın, bakana karşı böyle davranılmaz" diyerek tepki gösterdiler. Bakan Çavuşoğlu protestoların ardından esnaf ziyaretlerini sonlandırarak Gaziler Derneği'ne gitti.

Bakan Çavuşoğlu, Başkan Akpınar'ı ziyaret etti

Bakan Çavuşoğlu daha sonra Karşıyaka Belediyesi'ne giderek Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile makamında görüşme gerçekleştirdi. İkili basına kapalı olarak gerçekleştirdiği yarım saatlik görüşmenin ardından birbirlerine ziyaretin anısına hediye takdiminde bulundular.

Çavuşoğlu: Mülakat veremem

Görüşmenin sona ermesinin ardından; bir gazetecinin MİT tırlarındaki silahların görüntülerinin ortaya çıkması konusundaki sorularını yanıtsız bırakan Bakan Çavuşoğlu "Nezaket ziyareti gerçekleştirdim, mülakat veremem" diyerek Karşıyaka Kaymakamlığı'na geçti.

Haber: Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK yönetiminden ilk ziyaret taraftarlara
Sonraki Haber Bakan Çavuşoğlu: Karşıyaka'nın Filizleri örnek alınmalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?