ANA SAYFA > SPOR > Zühtü Işıl Müzesi için çalışmalar başladı

Zühtü Işıl Müzesi için çalışmalar başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zühtü Işıl Müzesi için çalışmalar başladı

KSK'de yeni başkan Ali Erten ve yeni yönetimin gerçekleştirdiği ilk yönetim kurulu toplantısında Karşıyaka Spor Kulübü Müze Kurulu'nun oluşturulması için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Bülent Zeren, Ekrem Güçsav ve Ahmet Diker'in öncülüğünde oluşturulan kurul, Karşıyaka Spor Kulübü'ne ait saklanan, çeşitli yerlere dağılmış veya atıl durumda kalan kupa, madalya, flama gibi kulüp KSK tarihinin değerli geçmişinin simgelerini tek bir çatı altında toplamak için çalışmalara başladı.

İlk adım olarak 1930 yılında Yunanistan'da oynanan ve yoğun yağış nedeniyle yarıda kalan dostluk maçının, 84 yıl sonra yapılan tekrarında kullanılan maç topu ve o gün Fafalion stadında açılan Türkçe-Yunanca dostluk pankartı . Bülent Zeren ve  Ekrem Güçsav'a teslim edildi.

Müze kuruluna ek olarak bir de genç taraftarların yer aldığı koordinasyon ekibi kuruldu. Yeşil kırmızılı taraftarlardan Enver Doğer, Kaan Düzcan ve Ömer Ulaş Kırım'dan oluşan koordinasyon ekibi, kulüp dışında bulunan 180'e yakın kupa ve madalya'nın toplanması ve fotoğraflanması için çalışmalar yapacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka yarı finalde ilk maçına çıkıyor
Sonraki Haber İGC’den “Cumhuriyet”e destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?