ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka transferlerine güveniyor

Pınar Karşıyaka transferlerine güveniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka transferlerine güveniyor

Pınar Karşıyaka, kadrosunu büyük ölçüde yenilirken Genel Menajer Selim Çınar, iyi transferler yaptıklarını söyledi.

İlk kez Euroleague'de mücadele edecekleri sezon öncesi transferde bu ligde oynamış isimleri tercih ettiklerini vurgulayan Selim Çınar, "Euroleague'i tanıyan, o ligi kaldırabilecek isimler aldık. Bütçemiz dahilinde iyi transferler yaptık. Burada önemli olan kadronun uyum sağlaması" derken şöyle devam etti: "Geçen sezon şampiyon olan takımdaki oyuncular müthiş bir arkadaşlık ve uyum yakalamıştı. Yeni sezonda da aynı ortamı sağlamak istiyoruz. Pınar Karşıyaka yine son topa kadar mücadele eden bir takım olacak."

Galatasaray'dan Justin Carter, Kerem Gönlüm, Telekom'dan Josh Carter, Milano'dan Joe Ragland, Fenerbahçe'den Can ve TED Kolej'den Muhammed'le anlaşan Pınar Karşıyaka, Laboral'dan aldığı Colton Iverson konusunda ise bonservis engeline takıldı.

Pınar Karşıyaka, yeni sezon hazırlıklarına ağustos ayında başantrenörü Ufuk Sarıca'dan yoksun başlayacak. Ufuk Sarıca, Ergin Ataman'ın yardımcısı olarak görev yaptığı A Milli Takım'la 5-20 Eylül tarihleri arasında Avrupa Şampiyonası'na katılacak. Milliler 20 Temmuz'da Çeşme'de kampa girecek, ardından şampiyonaya İtalya kampı, İstanbul, Litvanya, Almanya ve Yunanistan'daki özel maç ve turnuvalarla hazırlanacak. Pınar Karşıyaka'ya şampiyonanın ardından eylül ortasında dönecek Sarıca'nın yerine takımı bu dönemde ekim ayında başlayacak sezona yardımcı antrenörler Servet Özsüner, Engin Gençoğlu ile Arda Demirbağ hazırlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirliler dışarıda yemeyi seviyor
Sonraki Haber Karşıyaka Papadopulos'a imzayı attırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?