ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Papadopulos'a imzayı attırdı

Karşıyaka Papadopulos'a imzayı attırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Papadopulos'a imzayı attırdı

Karşıyaka, bayram öncesi prensip anlaşmasına vardığı PAOK'un golcüsü Dimitrios Papadopulos'u bugün İzmir'e getirterek sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında yapılan görüşmenin ardından 1 yıllık mukaveleye imza atan 33 yaşındaki futbolcu, "Karşıyaka'dan teklif alınca daha önce Akhisar'da oynayan Gekas'la konuştum. İzmir'in harika bir şehir olduğu söyledi. Çok doğruymuş. Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

Futbol kariyerinde Panathinaikos, Lecce ve Celta Vigo gibi takımlarda da forma giyen Papadopulos, Karşıyaka taraftarının kulübüne olan bağlılığını da iyi bildiğini belirterek, "Benim işim gol atmak. Karşıyaka forması altında atacağım gollerle herkesin gönlünde yer edineceğim" şeklinde konuştu. Bu arada 1 yıllık sözleşme imzalayan Yunan golcünün, KSK'nin Süper Lig'e yükselmesi halinde yeşil-kırmızılı formayı giymeye devam edeceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka transferlerine güveniyor
Sonraki Haber Balbay bayramda halkın nabzını tuttu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?