ANA SAYFA > İZMİR > Balbay bayramda halkın nabzını tuttu

Balbay bayramda halkın nabzını tuttu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay bayramda halkın nabzını tuttu

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay bayram süresince İzmir’de halkla bayramlaştı. Yurttaşların nabzını tuttu, onlarla siyaset üzerine görüşlerini paylaştı.

Balbay Karşıyaka, Bornova, Tire, Ödemiş, Bayındır, Çiğli başta olmak üzere pek çok ilçede bayramlaşmalara katıldı. Kahvelerde yurttaşlarla sohbet etti. Yurttaşlar Balbay’a ağırlıklı olarak bir an önce hükümetin kurulması gerektiği görüşünü ilettiler. Yurttaşlar, “Biz seçmen olarak görevimizi yaptık. Bundan sonrası sizin. Tekrar bize gelmeyin yeniden seçim işe yaramaz bu parlamentodan bir hükümet çıkarın. CHP’nin hedeflerini benimsiyoruz ancak AKP ile sürdürmesini zor görüyoruz” dediler.

Balbay’ın bayram ziyareti boyunca ilginç sahnelerden biri Ödemiş’te yaşandı. 7 Haziran seçimleri sırasında Ödemiş’te sandık müşahitliği görevi yapan doğuştan iki ayağı olmayan Mehmet Emin Yılmaz’ı bayramda da anımsayan Balbay bayramın ikinci günü Yılmaz’ın evine gitti. Üç çocuğu ve altı torunu olan Yılmaz Balbay’la ağırlıklı olarak hükümet üzerine sohbet etti. Yılmaz Balbay’a: “Recep Tayyip Erdoğan haberleri başımı ağrıtıyor. Tek sorunum bu. Bu yüzden doktora gittim ilaçlar alıyorum. CHP hükümet olsun ama AKP ile çok zor. CHP’nin hedefleri bizleri de çok sevindiriyordu, ama bunları AKP ile yapmak mümkün değil. AKP sosyal devlet diye bir şey düşünmez sadece kendisini düşünür dedi”

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Papadopulos'a imzayı attırdı
Sonraki Haber Karşıyaka kulüp binasını taşıyamadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?