ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka seriyi Trabzon'da noktaladı

Pınar Karşıyaka seriyi Trabzon'da noktaladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka seriyi Trabzon'da noktaladı

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 19.hafta karşılaşmasında TraPınar Karşıyaka deplasmanda Trabzonspor Medical Park'a 67-63 mağlup oldu.

Karşılaşmada ilk üç periyodu önde geçen Pınar Karşıyaka, son çeyrekte rakibine kaptırdığı üstünlüğü çevirmeyi bşaramadı. İlk çeyrek 22-18, devre ise 36-28 konuk ekibin üstünlüğüyle geçildi. Kenny Gabriel ve Josh Carter'ın sayıları üçüncü çeyreği de Kaf Kaf'ın 52-43 üstünlüğüyle geçmesini sağlarken; son çeyrekte Damian Kulig ve Berkay Candan önderliğinde arka arkaya 3 sayılık basketlerle öne fırlayan Trabzonspor Medical Park ele geçirdiği üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyarak sahadan 67-63 galip ayrıldı.

Yeni antrenör Ahmet Kandemir önderliğinde çıktığı ilk maçı kazanan Trabzonspor'da Damien Kulig 25 sayı-5 ribaunt-2 asist ile galibiyetin kilidini açan isim oldu.

Ligdeki 7.mağlubiyetini alan Pınar Karşıyaka'da Kenny Gabriel 16 sayı-16 ribaunt ile takımının en etkili ismi olarak double double yaptı.

 

                     TRABZONSPOR M.P                               PINAR KARŞIYAKA

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu: 15 yıl sonra ‘Buraya bu stadı kim yaptı? Kim alet oldu?’ dedirtmem
Sonraki Haber Yine olmadı... Kaf Kaf'ın yüzü bir türlü gülmüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?