ANA SAYFA > SPOR > Yine olmadı... Kaf Kaf'ın yüzü bir türlü gülmüyor

Yine olmadı... Kaf Kaf'ın yüzü bir türlü gülmüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yine olmadı... Kaf Kaf'ın yüzü bir türlü gülmüyor

PTT 1. Lig 23. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayan Karşıyaka, penaltı golüyle 1-0 öne geçtiği karşılaşmada başka bir penaltı golüyle skorun 1-1'e gelmesini engelleyemeyince bir puana razı oldu.

Karşıyaka maça Behram, Çağlar, Efe Halil, İbrahim, Ömer, Zeki, Youssef, Ömercan, Tisdell, Tayfun, Can onbiriyle başladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Gaziantep Bşb., ilk yarı boyunca baskılı oynayan taraftı. İlk yarıda iki takımın da direkten dönen topları olsa da golü bulmayı başaramadılar ve ikinci yarı 0-0’lık eşitlikle başladı. İkinci yarıya da konuk ekip hızlı başlasa da Karşıyaka maça denge getirmeyi başardı. 51. Dakikada bir penaltısı verilmeyen yeşil kırmızılılar, 60. Dakikada bir başka penaltı kazanarak 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun üstünlüğü elinde tutmayı başaran yeşil kırmızılılar 86. Dakikada hakemin penaltı kararıyla adeta yıkıldı. Konuk ekip penaltıyı gole çevirince skor 1-1’e geldi. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca karşılaşma bu skorla sona erdi.

1’ Maça Karşıyaka başladı.

4’ Maçtaki ilk tehlikeli atak konuk ekip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan geliyor. Kaleciyle karşı karşıya kalan Bebeto’nun şutu Behram’da kaldı.

11’ Konuk ekip bir kez daha etkili geldi, top yandan dışarı gidiyor.

15’ Karşıyaka çok tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullandı. Ömercan’ın ortasına iyi yükselen Tisdell’in kafa vuruşu direkte patladı. Dönen topu kovalayan Tisdell bir kez daha kaleyi yokladı ama kaleci topu kornere çeldi.

23’ Konuk ekip bir kez daha etkili geldi. Soldan yapılan vuruş yandan dışarı gitti.

27’ Konuk ekip gole çok yaklaştı. Sağda açılan ortanın ardından sol kanattan sert bir şut atan İskender’in vuruşu direkte patladı.

34’ Karşıyaka çok büyük bir fırsattan yararlanamadı. Konuk ekip kalecisinin hatasını çok iyi değerlendirerek topu çalmayı beceren Tisdell’in ortasında, Youssef topu bomboş kale yerine üstten dışarı gönderdi.

41’ Gaziantep Bşb. tehlikeli geldi. Bebeto’nun topuğuyla vuruşunda top Behram’ın kucağında kaldı.

43’ Ömercan Bebeto’ya yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

45’ İlk yarının sonuna 1 dakika eklendi.

45+1’ İlk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

46’ Tayfun Pektürk çıktı Mahmut Temür oyunda.

46’ Gaziantep ekibinin santrasıyla 2. Yarı başladı.

48’ Konuk ekip etkili geldi. Bebeto’nun vuruşunda top direkten döndü.

51’ Karşıyaka Tisdell’le sağdan etkili geldi. Tisdell’in ortasında top rakibin eline çarptı ama hakem penaltı vermedi.

55’ Karşıyaka’da ikinci değişiklik. Can Erdem kenarda, Gökhan Ünal oyunda.

59’ Tisdell soldan içeri girdi. Liberyalı futbolcunun rakibinin müdahalesiyle yerde kalmasının ardından hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını işaret etti.

60’ GOOOOOOOOOOOOOL! Ömercan penaltıyı gole çevirdi. Karşıyaka 1-0 önde

64’ Konuk ekipte değişiklik. Bebeto çıktı, Umut oyunda.

69’ Sakatlanan Tisdell kenara alınıyor. Mustafa Aşan oyunda.

73’ Gaziantep Bşb. sağdan etkili geldi. Umut topu boş kaleye göndermeyi başaramadı ve Karşıyaka büyük bir tehlike atlattı.

75’ Karşıyaka 2. Gole çok yaklaştı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Ünal topu kaleciye nişanladı.

75’ Çağlar Birinci sarı kart gördü.

77’ Karşıyaka kontra atakla etkili oldu. Tekrar kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Ünal, koşusunu fazla uzatınca açısını kaybetti ve pozisyondan yararlanamadı.

79’ Gökhan Ünal gole giderken Raspopovic’in müdahalesiyle yerde kaldı. Raspopovic sarı kart gördü. Karşıyaka tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

80’ Çağlar Birinci kaleye çok sert bir şut gönderdi fakat kaleci başarılı.

85’ Gaziantep Bşb.’nin sağ kanattan atağında içeri orta açılırken top Youssef’in eline çarptı ve hakem Gaziantep temsilcisi lehine penaltıya hükmetti.

86’ Gökhan Sazdağı vuruşu gole çevirdi. Skor şimdi 1-1.

86’ Gaziantepte değişiklik; Litsingy kenarda Foxy oyunda.

90' Karşılaşmanın sonuna 4 dakika eklendi.

90+4' Konuk ekipte Yenal sarı kart gördü.

90+4' Maç sona erdi.

 

Goller: 60’ Ömercan (p), 86’ Gökhan Sazdağı (p)

Sarı Kartlar: 43’ Ömercan (KSK), 76’ Çağlar Birinci (KSK), 79’ Raspopovic (Gaziantep Bşb.), 90+4' Yenal (Gaziantep Bşb.)

Karşıyaka: Behram, Çağlar, Efe Halil, İbrahim, Ömer, Zeki, Youssef, Ömercan, Tisdell (Mustafa Aşan 69’), Tayfun (Mahmut Temür 46’), Can (Gökhan Ünal 55’)

Gaziantep Bşb: Ahmet, Litsingi (86’ Foxy) , Ndiaye Bebeto (Umut), Yenal, Raspopovic, İskender Alın, Gökhan, Serkan, İshak, Erkam, Wadji

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka seriyi Trabzon'da noktaladı
Sonraki Haber Yakıştı mı Yusuf Şimşek?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?