ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Panathinaikos deplasmanında

Pınar Karşıyaka Panathinaikos deplasmanında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Panathinaikos deplasmanında

THY Euroleague C Grubu ikinci haftasında temsilcimiz Pınar Karşıyaka bugün deplasmanda Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek.

Atina Olimpiyat Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 22:00'de başlayacak ve Lig TV 3'ten canlı olarak yayınlanacak.

Yeşil kırmızılılar ilk maçlarında Baracelona Lassa'yı 71-62 devirmeyi başarırken Panathianikos ise deplasmanda Lokomotiv Kuban'a 81-70 mağlup olmuştu. Tarihinde ilk kez Panathinikos ile karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka'da yüzlerce taraftar Atina'nın yolunu tutarak takımını OAKA'da yalnız bırakmayacak.

Avrupa'da 135. randevu

Avrupa kupalarında da 135. maçını oynayacak Pınar Karşıyaka, daha  önceki 134 karşılaşmada 66 galibiyet, 67 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Pınar Karşıyaka, bu müsabakalarda 10 bin 619 sayı üretirken, potasında  10 bin 521 sayı gördü.

Yunan ekipleriyle 9. randevu

Daha önce Avrupa kupalarında Yunan ekipleri AO Near East, Maroussi,  Peristeri ve PAOK'la mücadele eden Pınar Karşıyaka, 8 karşılaşmada 2 galibiyet ve  6 yenilgi aldı. Yunanistan'da oynadığı 4 maçın sadece 1'ini kazanan Pınar  Karşıyaka, Panathinaikos'la ilk kez karşılaşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP'li Tanrıkulu: "Çözüm sürecine son vereceğiz"
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi, 6. anaokulunu açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?