ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Gelişim Selçuklu’da takıldı

Pınar Karşıyaka Gelişim Selçuklu’da takıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Gelişim Selçuklu’da takıldı

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Pınar Karşıyaka Gelişim, Konya deplasmanında Selçuklu Belediyespor’a 81-68 yenilmekten kurtulamadı.

Pınar Karşıyaka Gelişim de çift haneli sayılara çıkan Mertcan Sonkol 18 sayı, 7 ribaunt, Mustafa Erdoğan 17 sayı, 13 ribaunt, 2 asist, Alp Karahan 12 sayı, 1 asist ile oynadı.

Ev sahibi ekip Selçuklu Belediyesi’nin hızlı başladığı karşılaşmanın ilk çeyreğinde rakibinin farkı açmasına engel olan, çeyreğin ortalarında öne de geçmeyi başaran Pınar Karşıyaka Gelişim, çeyreğin son üç dakikasında rakibinin yakaladığı 7-0’lık serinin ardından ikinci çeyreğe 24-18 geride başladı. İkinci çeyrekte de 11-0’lık bir seri yakalayarak farkı açmayı başaran Selçuklu Belediyesi, devreyi 42-24 önde kapattı. Üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip, son çeyreğe 60-49 önde girdi. Son çeyrek Pınar Karşıyaka Gelişim farkı üç sayıya kadar indirmeyi başarsa da öne geçemedi ve karşılaşma 81-69 Selçuklu Belediyesi üstünlüğüyle sona erdi.

Selçuklu Belediyesi                                                           Pınar Karşıyaka Gelişim

Selçuklu Belediyesi                                                           Pınar Karşıyaka Gelişim

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da en az 10 transfer yapılacak
Sonraki Haber Beşir Derneği'nden Türkmenlere tır dolusu yardım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?