ANA SAYFA > İZMİR > Beşir Derneği'nden Türkmenlere tır dolusu yardım

Beşir Derneği'nden Türkmenlere tır dolusu yardım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Beşir Derneği'nden Türkmenlere tır dolusu yardım

Beşir Derneği İzmir Temsilciliği Suriyeli Türkmenler ve İhtiyaç sahibi savaş mağduru ailelere bir tır insani yardım malzemesi gönderdi.

Beşir Derneği İzmir Temsilcisi Cesur Gülses, dernek olarak yardıma muhtaç insanlara yardım ettiklerini, yardım etmeye devam edeceklerini belirterek şunları söyledi. “ Hayır sahibi insanlarımızın hayırlarına vesile olarak bir tır insani yardım malzemesini bölgeye gönderdik. Amacımız nerede mahzun gönül varsa orada onlara sahip çıkmak ve ülkemizin kadim geleneği olan hayır kapılarını her zaman diri tutmaktır. Beşir Derneği İzmir Temsilciliği olarak yardım faaliyetlerimiz katlanarak devam edecektir.”  Tüm hayır sahiplerine teşekkür eden Gülses sözlerine şöyle devam etti. “Aynı zaman da Gaziantep ve Kilis te her gün mülteci kardeşlerimize 30 bin ekmek üretimi yapılıp dağıtılmaktadır. Nakdi yardımlar için beşirderneği.org den veya 4042 ye mesaj atarak tüm hayırseverler Türkmen ve Suriye yazarak katılabilirler.”

Kamu yararına çalışan uluslararası insani yardım derneği olan Beşir Derneği, gıda, giyim, yakacak gibi yardımlarının yanında sosyal ve kültürel yardımlarda da bulunuyor.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim Selçuklu’da takıldı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka oyun kurucusunu buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?