ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da en az 10 transfer yapılacak

Karşıyaka'da en az 10 transfer yapılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da en az 10 transfer yapılacak

Karşıyaka'da 11 aylık aranın ardından yeniden göreve gelen Yusuf Şimşek, kulübün ikinci yarıdaki planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Genç teknik direktör, "Kulüp oynamadan para kazanma, yan gelip yatma yeri olmayacak. Mevcut kadrodan 10 kişi kalacak, en az 10 tane lige uygun, savaşmaya, Karşıyaka'yı layık olduğu yere getirmeye hazır futbolcu alacağız" diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon Karşıyaka'dan para için ayrılmadığını söyleyen Şimşek, "Herkes şunu bilsin Karşıyaka'dan para için ayrılmadım. Ara transfer yapamadığımız için takımda düşüş vardı, oyuncuların play off'a inancı azalmıştı. Şampiyonluk yarışındaki kendi memleketim Antalya'dan defalarca istenmiş ama ayrılmamıştım. O dönemde tercih yapmak zorunda kaldım" dedi.

Şimşek, sözlerini şöyle noktaladı; "Ligin 2'nci yarısı için ateşten gömlek giydik. Kavgayla dövüşle uğraşacak 10 saniyemiz bile yok. Tehlikeli bölgeden bir an önce kurtulup yarışa ortak olmak için birlik olmamız şart. Geçmişi bir kenara bırakıp önümüze bakmalıyız. Karşıyaka kesinlikle düşmeyecek"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 200 virüs peşimizde
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim Selçuklu’da takıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?