ANA SAYFA > GÜNDEM > Pasaport-Karşıyaka Vapuru'nda faciadan dönüldü...

Pasaport-Karşıyaka Vapuru'nda faciadan dönüldü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pasaport-Karşıyaka Vapuru'nda faciadan dönüldü...

Pasaport-Karşıyaka seferini yapan vapurun dümeni körfezin ortasında kilitlendi, birkez kez kendi etrafında döndü. Yardım Karşıyaka'dan geldi. Gelen vapur, arızalı olanı iskeleye kadar çekti, yolcular rahat nefes aldı

Pasaport-Karşıyaka seferini yapan vapur körfezin ortasında dümen arızası nedeniyle 1 saat mahsur kaldı. Panik içinde telefonlarına sarılan yolcular polis ve sahil güvenliği ararken vapurda panik gerek olmadığı anonsları yapıldı.

Akşam saatlerinde meydana gelen olayda 16.25 Pasaport-Karşıyaka seferini yapan Yeni Menderes isimli vapur, körfezin ortasına geldiğinde bir anda kendi ekseni etrafında dönmeye başladı. Yaklaşık 3-4 tur attıktan sonra motorları durduran gemi, merkezden yardım istedi. Ne olduğunu anlayamayan yolcular panik halinde vapurun dış kısmına çıkmaya başladı.

Geminin dümeninin kilitlendiğini belirten anonsların ardından yolculardan bazıları can yeleklerini diğer yolculara dağıtmaya başladı. Önce kendi imkanlarıyla arızayı gidermeye çalışan gemi personeli, daha sonra başka bir vapurdan yardım istedi. Karşıyaka iskelesinden gelen vapur, arızalanan vapuru çekerek Karşıyaka iskelesine yanaştırdı. 1 saat denizin ortasında mahsur kalan yolcular ise karaya ayak bastıklarında derin bir nefes aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Milletvekili aday adayı şimdi şarkılarına klip çekiyor
Sonraki Haber Balbay AKP'yi ve MHP'yi topa tuttu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?