ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Milletvekili aday adayı şimdi şarkılarına klip çekiyor

Milletvekili aday adayı şimdi şarkılarına klip çekiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Milletvekili aday adayı şimdi şarkılarına klip çekiyor

CHP İzmir ikinci bölgeden milletvekilliği aday adayı olan Karşıyakalı sanatçı Turabi Değerli “Biz Düş Yaratıcılarıyız” albümünün kılibini çekiyor.

Yunus Durmaz ve ekibi tarafından gün abtımı Bostanlı Sahili’nde yapılan çekimler üç gün sürdü.  Albüme adını veren söz ve bestesini Turabi Değerli’nin yaptığı “Biz Düş Yaratıcılarıyız” şarkı için hazırlanan klipte çocuklar ve vatandaşlar da gönüllü rol aldı.

İddialı bir çıkış için hazırlıklar yaptığını belirten sanatçı Değerli “ Sanatçı kimliğimle birikimlerimi ülkem için daha aktif kullanabilmek için CHP’den milletvekili aday adayı oldum. Ancak aday olamadım.  Yıllardır hazırladığım şarkıları halkımızla paylaşmaya başlıyorum.  Kendi bestelerimden oluşan albümümdeki şarkı için klip çekimlerimizi tamamlamak üzereyiz.  Profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. Daha önce hazırladıkları belgesellerle ödüller alan Yunus Durmaz ve ekibi, halka dokunan, halkla iç içe çekimler yaptı. Kurgusuyla birlikte farklı bir klip hazırladık. Çekimlerimizin bir kısmını Karşıyaka Belediyesi Ahmet Priştine Kültür Merkezi’nde    gerçekleştirdik.  Destek olan herkese teşekkür ediyorum. “ dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber "Mesleğinizi çevresel baskılardan soyutlanarak seçin"
Sonraki Haber Pasaport-Karşıyaka Vapuru'nda faciadan dönüldü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?