ANA SAYFA > İZMİR > Balbay AKP'yi ve MHP'yi topa tuttu

Balbay AKP'yi ve MHP'yi topa tuttu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay AKP'yi ve MHP'yi topa tuttu

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Halk TV’de Fatih Ertürk'ün hazırlayıp sunduğu Türkiye Nereye programında AKP'nin ve MHP'nin seçim sonrası politikalarını eleştirdi.

Balbay, Davutoğlu'nun Hükümeti kurma görevi aldıktan 5 gün sonra temaslara başlayacağını belirterek şunları söyledi; "Demek ki aceleleri yok. Üstelik her güne sadece bir görüşme koymuşlar. 3 gün tur,  araya bayram, sonra bir tur daha. Oysa üç görüşme de bir güne sığabilir.  Öyle anlaşılıyor ki turlamalarla zaman kazanacaklar. "

AKP Genel Merkezi ile CHP Genel Merkezi arasındaki mesafenin yürüyerek bile 15 dakika olduğuna dikkat çeken Balbay, "Yoksa Davutoğlu saraydan oyalan talimatı mı aldı" diye sordu.

Balbay, Türkiye'nin Suriye politikasızlığının Davutoğlu'nun eseri olduğunu belirterek, “dış politika anlamında Davutoğlu Erdoğan'dan tehlikelidir" dedi.

Balbay MHP'nin tutumu hakkında şunları söyledi: "MHP tabanı üst yönetimden ileride. MHP milliyetçiliği çağın değişen gereksinimleriyle buluşturmak yerine sadece kullanmayı yeğledi. Süleyman Şah olayına sert tepki gösterip sıvışma Bakanı dediği İsmet Yılmaz'ı Meclis Başkanı yapıp CHP'ye çatması mı milliyetçilik? "
Balbay, Halaçoğlu'nun da hala geç kalmadığını, sözlerini düzeltebileceğini vurguladı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pasaport-Karşıyaka Vapuru'nda faciadan dönüldü...
Sonraki Haber Sakin Şehir’de boş yatak yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?