ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Parantez EBSOV için açıldı

Parantez EBSOV için açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Parantez EBSOV için açıldı

Gazeteci yazar Uğur Oral’ın ‘Parantez’ isimli fotoğraf sergisi Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Sergi Salonu’nda açıldı.

İzmir iş ve sanat dünyasından isimlerin hazır bulunduğu açılışta EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da yer aldı. Yorgancılar, Oral ile birlikte sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı.

Bütün sergilerini yardım amaçlı açtığını belirten Uğur Oral ise Parantez ile ESBOV’a destek vermekten mutluluk ve onuru duyduğunu söyledi. EBSOV’un özellikle eğitim alanında son derece ulvi çalışmalar sergilediğini belirten Oral şöyle konuştu: “Ben, tüm sergilerimi sosyal sorumluluk projesi odaklı açıyorum. Atina’da açtığım iki serginin de gelirini zihinsel engelli Yunan çocukları için çalışan Amimoni Vakfı’na bırakmıştım. Aynı şekilde, geçen yıl Yunanlı bir sanatçıyla açtığımız sergide satılan fotoğraflardan elde edilen gelirle zihinsel engelli gençlerimizin eğitim gördüğü Konak İş Okulu’na destek olmuştuk. Çalışmalarını ilgiyle ve takdirle takip ettiğim EBSOV eğitim alanında yıllardır çok özverili çabalar sergiliyor. EBSOV’un bu sorumlu ve özverili çabaları birçok gencimizin yarınlara eğitimli ve aydın bir birey hazırlanmaları bağlamında çok önemli ve değerli. Ben de elimden geldiği oranda, Parantez’le, EBSOV’a bu ulvi çabasında destek olmak istedim. Sergide satılacak fotoğrafların gelirinin gençlerin yarınlarını aydınlatacak eğitim ışığına küçük de olsa bir hüzme eklemesini umuyor ve diliyorum.”

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ve yurt dışında çekilen 50 eserin yer aldığı sergi 3 Mayıs’a kadar açık kalacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Spor Kulübü'nde başkanlığa kim aday olacak?
Sonraki Haber Ulema: ''Foça'nın Turizm Potansiyelini Harekete Geçireceğiz!''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?