ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Spor Kulübü'nde başkanlığa kim aday olacak?

Karşıyaka Spor Kulübü'nde başkanlığa kim aday olacak?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Spor Kulübü'nde başkanlığa kim aday olacak?

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun olağan genel kurul kararından sonra kulislerde başklan adaylarının isimleri dolaşmaya başladı...

Yıllardır kulübün içinde olan ve İstanbul temsilciliğinden sonra emekli olup Karşıyaka'ya dönerek başkanlığa seçilen Fatih Diniz'in yönetimdeki arkadaşlarının "devam et" önerilerine karşılık olarak "yoruldum" cevabı veren ancak kesin karar için destek arayışlarını da sürdüren Fatih Diniz'in yanı sıra, basketbol şube başkanlığında başarılı işler yapan, genel kurulda başkan adayı olup Fatih Diniz'e karşı kaybeden Mutlu Altuğ da adaylığı düşünenler arasında.
Çalışmalarını sürdüren ve camiadan destek için temaslarda bulunan Mutlu Altuğ'un  yanı sıra, geçen dönem de adı başkanlık için geçen, eski asbaşkanlardan Ali Erten de beklemede. Karşıyaka Stadı yapımı için büyük uğraş veren, Ankara ile iletişimi çok iyi olan Ali Erten'in "güçlü sponsor ve güçlü yönetim" ile başkanlık için adaylığını koyması bekleniyor. Ali Erten, "Bir Karşıyakalı olarak her türlü göreve kulübümün menfaatleri için hazırım. Ama laf olsun diye de başkanlığa aday olmam" mesajını verdi.
Başkanlık için bir başka isim de Azat Yeşil. Bir kez aday olan, kaybeden daha sonra da Fatih Diniz yönetimine başkan yardımcısı olarak giren Azat Yeşil nabız yoklayanlardan. Kulüpten yüklü miktarda alacağı olan Azat Yeşil'in yanı sıra futbol alt yapısında büyük başarılara imza atan futbol alt yapı başkanı, yönetim kurulu üyesi Metin Yıldırım da başkanlık için arayış içinde olanlardan...
Yıldırım "Karşıyakalılardan oluşan bir takım ve yönetim için kolları sıvayabilirim" derken, çalışmaları da yakından izlediğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Recep Umut: Kafa olarak ekibimiz yukarıya hazır değil
Sonraki Haber Parantez EBSOV için açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?