ANA SAYFA > SPOR > Özlütürk: Karşıyakalılar Zübeyde Hanım'ın kızlarına destek olsun

Özlütürk: Karşıyakalılar Zübeyde Hanım'ın kızlarına destek olsun

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özlütürk: Karşıyakalılar Zübeyde Hanım'ın kızlarına destek olsun

Karşıyaka Bayan Voleybol takımının Genel Menajeri Halis Özlütürk, Pazar günü Saat 16:30'da Karşıyaka Arena'da oynanacak Seremiksan maçı öncesi kulübün resmi sitesi üzerinden açıklamalarda bulundu.

Şartlar ne olursa olsun mücadele eden bir takıma sahip olduklarını belirten Özlütürk, ''Her maçta olduğu gibi  İstanbul'a da galip gelmek için gitmiştik. Ligin ilk yarısında hiç mağlubiyet almamış olan Beşiktaş'ı kendi evinde yenmek takımımızı, Seremiksan maçı öncesi ayrıca motive etti. Tüm oyuncularımıza ve İstabul'da bizi destekleyen taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Pazar günü ligin bir diğer güclü ekibini ağırlayacaklarını söyleyen Özlütürk,''Oyuncularımız, Beşiktaş maçında olduğu gibi galibiyet için en iyi mücadeleyi gösterecektir. Takımımızın çoğunluğu altyapımızdan yetişen oyunculardan oluşuyor. Sahadan mağlup olarak ayrıldığımız maçlarda bile oyuncularımız, son ana kadar mücadele ediyorlar ve giydikleri formanın hakkını veriyorlar'' diyerek takımına güvendiğini belirtti.

Hedeflerinin ligi en  iyi noktada bitirmek olduğunu vurgulayan Özlütürk,''Taraftarlarımızın desteği çok önemli. Pazar günü tüm Karşıyakalıları Zübeyde Hanım'ın kızlarına her zamankinden daha fazla destek olmaya davet ediyorum. Bilet fiyatlarını 10TL olarak belirledik. Öğrenci ve çocuk taraftarlarımız bu maçı ücretsiz izleyebilirler. Umarım Seremiksan maçında bu sezonun seyirci rekorunu kırarız'' diyerek sözlerini sonlandırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşitme cihazı kullananlara önemli uyarı
Sonraki Haber Nazım Hikmet şiirleriyle anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?