ANA SAYFA > SPOR > Özdeş: Galip gelerek camianın umutlarını yeşertmek istiyoruz

Özdeş: Galip gelerek camianın umutlarını yeşertmek istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özdeş: Galip gelerek camianın umutlarını yeşertmek istiyoruz

PTT 1.Lig'de Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Karşıyaka'da Teknik Direktör Kemal Özdeş "Galip gelerek camianın umutlarını yeşertmek istiyoruz" dedi.

Mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkmasına karşın 6 puanda kalan yeşil kırmızılı ekip, 14 puanı bulunan rakibini yenerek farkı 5 puana indirip, zirve iddiasını önümüzdeki haftalara taşımak için ter dökecek. Muhtemel bir yenilgi halinde farkın 11 puana çıkacağını hatırlatan teknik heyet, futbolcuları dikkatli olmaları konusunda uyardı."Deplasman veya iç saha farketmeksizin her maç, kazanmamız gereken bir sınav" diyen Teknik direktör Kemal Özdeş, "Galip gelerek camianın umutlarını yeşertmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Kardemir Karabükspor cephesinde futbolseverlerin Fenerbahçe, Real Madrid ve Galatasaray'daki oyunculuk döneminden tanıdığı Teknik Direktör Elvir Baliç, takımıyla ilk kez sahaya çıkacak.

Karşıyaka ligde üst üste 4 maçta Süper Lig ve play off yarışındaki iddialı takımlarla karşılaşacak. Bu hafta 14 puan ve averajla üçüncü sırada yer alan Kardemir Karabükspor'a konuk olacak yeşil kırmızılılar, ardından aynı puanla ikinci basamaktaki Vartaş Elazığspor'u ağırlayacak. 10'uncu haftada şu an 11 puanla play off potasında bulunan Adanaspor'la deplasmanda karşılaşıcak. Karşıyaka, 11'inci haftada ise ilk 7 haftayı 12 puanla geçen ezeli rakibi Göztepe'yle İzmir derbisinde kozlarını paylaşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İnanç Koç: Bütün planlarımızı maçı kazanmak üstüne kurduk
Sonraki Haber Kaf Kaf Barcelona'yı Arena'ya gömdü!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?