ANA SAYFA > SPOR > İnanç Koç: Bütün planlarımızı maçı kazanmak üstüne kurduk

İnanç Koç: Bütün planlarımızı maçı kazanmak üstüne kurduk

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İnanç Koç: Bütün planlarımızı maçı kazanmak üstüne kurduk

THY Euroleague'de Barcelona Lassa'yı konuk edecek Pınar Karşıyaka'da kaptan İnanç Koç "Bütün planlarımızı maçı kazanmak üstüne kurduk " dedi.

Koç , hem kendileri hem de Karşıyaka camiası adına çok önemli  bir karşılaşma olacağını söyledi  ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: ‘‘ Hak edilerek gelmiş bir Euroleague hakkından sonra iç sahadaki ilk maçımızın Barcelona gibi bir Avrupa deviyle olması bu karşılaşmanın önemini daha da arttırıyor. İzleyenlerin keyif alacağı, heyecan duyacağı bir karşılaşma olacaktır’’

İnanç Koç , karşılaşmanın Barcelona adına da zor geçebilceğini belirterek  ‘‘Barcelona Lassa güçlü bir takım ancak bu tarz turnuvalarda grup maçlarının ilk karşılaşması her zaman zor geçer.  Karşıyaka Arena kendini kanıtlamış zor bir deplasman bu nedenle onlar içinde kolay bir maç olacağını düşünmüyorum’’  dedi.

Kaptan İnanç Koç ‘‘ Bütün planlarımızı maçı kazanmak üstüne kurduk ’’ dedi  ve sözlerini şu şekilde sonlandırdı:
‘‘Eğer iyi günümüzde de olursak, kazanmanın bize uzak olmadığını düşünüyorum. Kazanırsak gruptan çıkma adına çok büyük bir avantaj elde etmiş oluruz. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız.’’

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tanrıkulu’dan KOBİ ve girişimcilere destek sözü
Sonraki Haber Özdeş: Galip gelerek camianın umutlarını yeşertmek istiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?