ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf Barcelona'yı Arena'ya gömdü!..

Kaf Kaf Barcelona'yı Arena'ya gömdü!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf Barcelona'yı Arena'ya gömdü!..

THY Euroleague'de Pınar Karşıyaka grubundaki ilk maçında konuk ettiği Barcelona Lassa'yı mağlup etti.

Pınar Karşıyaka maça Kenan Sipahi'nin 3 sayılık basketiyle başladı. İlk beş dakika 11-11 eşitlikle geçildi. Bu dakikadan sonra iki takımda skor bulmakta zorlandı ve ilk çeyrek 18-18 eşitlikle geçildi.

İkinci çeyrek Colton Iverson'un basketiyle başlarken hücumda organize olamayan Pınar Karşıyaka karşısında Barcelona Lassa ilk 5 dakikayı 24-21 öne geçti. Ufuk Sarıca'nın molasından Kenan Sipahi'nin basketiyle dönen yeşil kırmızılı ekip ardından Kennet Gabriel'in smacıyla 25-24 öne fırladı. Çeyrek sonuna 2:14 kala Palacious 3.faulünü aldı. Iverson'ın pota altından etkili oyunuyla Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 29-27 önde tamamladı. 

İlk yarıda sahanın en skorer ismi 12 sayı ile Pınar Karşıyaka'dan Colton Iverson oldu.

İkinci yarıya Pınar Karşıyaka 8-0'lık seriyle başladı ve farkı bir anda 10 sayıya çıkardı:37-27. Taraftarının muhteşem desteğini arkasına alan yeşil kırmızılı önce Joe Ragland ardından Kerem Gönlüm'ün 3 sayılık basketleriyle son bölüme girilirken farkı 16'ya yükseltti:54-38

Son çeyreğe Barcelona Doelmann'ın 3 sayılık basketleriyle farkı 7:15 kala 10 sayıya indirdi:56-46 Perperoglou'nun basketlerine Palacious ile karşılık veren Kaf Kaf son iki dakikaya 64-55 üstün girerken kalan sürede hata yapmadı ve maçtan 71-62'lik skorla galip ayrıldı...

Maçın en skorer ismi Pınar Karşıyaka'dan 16 sayı ile Colton Iverson olurken; Kenneth Gabriel 12 sayı, Justin Carter 11 sayı, Joe Ragland 10 sayı, Juan Palacıos 8 sayı, Kerem Gönlüm ve Kenan Sipahi 5'er sayı, Josh Carter 4 sayı ile galibiyete katkı verdiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özdeş: Galip gelerek camianın umutlarını yeşertmek istiyoruz
Sonraki Haber Sarıca: Taraftar olarak da bugün 10 numara bir görüntü verdik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?