ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Taraftar olarak da bugün 10 numara bir görüntü verdik

Sarıca: Taraftar olarak da bugün 10 numara bir görüntü verdik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Taraftar olarak da bugün 10 numara bir görüntü verdik

THY Euroleague'de ilk haftada Barcelona Lassa'yı deviren Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca "Taraftar olarak da bugün 10 numara bir görüntü verdik" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, önemli bir rakibe karşı iyi bir galibiyet aldıkları için mutlu olduğunu ifade ederek, "Barcelona'ya karşı böyle bir galibiyet almak beni çok mutlu etti. İlk yarıda biraz telaşlıydık. Bence bu doğal. Buraya giderken de açık alan vermedik. Onlara istediği oyun tarzını vermedik. İlerisi için çok büyük çıkarlarımızın olacağı bir maç kazandık" dedi. "Taraftar olarak da bugün 10 numara bir görüntü verdik" diyen Sarıca, "Rakibe çok güzel bir karşılama ve uğurlama yaptık. Salonla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Salonumuzu Pınar Karşıyaka'ya yakışır hale getirmeliyiz. Hep birlikte bunu daha yukarılara getirmeliyiz. Büyük maçlar kazanıyoruz, önemli rakiplerimiz geliyor buraya. Bunun için geç bile kaldık" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf Barcelona'yı Arena'ya gömdü!..
Sonraki Haber Gurur veren galibiyet!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?