ANA SAYFA > SPOR > Otomobil sporlarında çifte kupa

Otomobil sporlarında çifte kupa

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Otomobil sporlarında çifte kupa

Her yaşta ve her branşta spora destek vermek hedefiyle çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, otomobil sporlarında çifte kupa sevinci yaşadı. Belediyenin yarış aracı “Karşıyaka’nın Rüzgarı”, Ege Kupası kapsamında gerçekleştirilen Orhangazi Otokros Yarışları’ndan iki birincilik kupasıyla döndü.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde düzenlenen Orhangazi Otokros Yarışı, Ege Kupası’nın 3. ve 4. ayak yarışları olarak organize edildi. Karşıyaka Belediyesi adına çok başarılı bir performans sergileyen Rüzgar’ın pilotu Sinan Özdil, her iki yarışı da birinci tamamladı. Böylece Karşıyaka’nın Rüzgarı; Ege Kupası’nda hem kendi kategorisinde hem de tüm araçlar arasındaki genel klasmanda liderliğe yükseldi.

Hedeflerinin ‘şampiyonluk’ olduğunu belirten Pilot Sinan Özdil, “Ege Kupası’nda son yarış Aralık ayı içinde yapılacak. Karşıyaka’ya şampiyonluk kazandırmak için mücadele edeceğiz. Karşıyaka Belediyesi Yarış Ekibi olarak, Türkiye TOSFED Ralli Kupası’nı da takip ediyoruz. TOSFED Ralli Kupası’nda şu an sezon sıralamasında 2. durumdayız ve son yarışımız da 15 Kasım’da İstanbul’da olacak. Otomobil sporlarında Karşıyaka’nın adını Türkiye’ye duyurmak, kentimize şampiyonluklar kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

SPORA TAM DESTEK

Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise “Motor sporlarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için bu yıl kurduğumuz ekibimiz, çıkardığı başarılı yarışlarla Karşıyakamızın adını Türkiye’ye duyurmaya devam ediyor. Otomobil sporlarına verdiğimiz desteği önemli başarılarla taçlandıran ekibimizi kutluyorum. Her branşta spora desteklerimiz sürecek” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sürekli: Kırsal altyapı hamlemiz devam edecek
Sonraki Haber CHP’li adaylardan omuz omuza Cumhuriyet yürüyüşü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?