ANA SAYFA > İZMİR > CHP’li adaylardan omuz omuza Cumhuriyet yürüyüşü

CHP’li adaylardan omuz omuza Cumhuriyet yürüyüşü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP’li adaylardan omuz omuza Cumhuriyet yürüyüşü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili adayları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirdikleri bandolu kortej yürüyüşü ile gövde gösterisi yaptı. Yaklaşık bin kişinin katılımıyla yapılan yürüyüşte, Cumhuriyet coşkusu sokaklara taştı.

Bando eşliğinde, Cumhuriyet sloganları atılarak yapılan yürüyüşe CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır, Aytun Çıray, Zekeriya Temizel, Ülkümen Rodoplu, Ali Kemal Elitaş, Sibel Parmaksız katıldı. Yürüyüşe Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, gazeteci-yazar Uğur Dündar, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, İGC yönetim kurulu üyeleri de katılarak adaylara destek verdi. Çamdibililer’in yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan yürüyüşte, adaylar zaman zaman durarak halkla birlikte halay çekti. Bir saatten fazla süre ile Çamdibi sokaklarını büyük bir kalabalık eşliğinde dolaşan CHP’li adaylar, iktidara yürüdüklerini ifade ettiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Otomobil sporlarında çifte kupa
Sonraki Haber MHP’li Tanrıkulu: Rekor katılım olsun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?