ANA SAYFA > SAĞLIK > Ot Festivali’nde sağlık söyleşileri

Ot Festivali’nde sağlık söyleşileri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ot Festivali’nde sağlık söyleşileri

Bu yıl 6.sı düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nde Sağlık Söyleşileri İzmir Kent Sağlık Grubu tarafından gerçekleştirilecek. Kent’ten, Doç. Dr. Cevad Şeküri, Prof. Dr. Mitat Bahçeci ve Uzm. Dr. Tuncay Filiz, üç ayrı oturumda “Ot ve bitkilerin beslenmemizdeki yerini, sağlığımıza etkileri”ni kendi branşları açısından değerlendirip anlatacak.

Alaçatı doğasının zenginliğini, otlarının çeşitliliğini, ot yemeklerinin tanıtılıp yitip gitmemesi için 6 yıldır düzenlenen festivali yine pek çok farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak. Sağlık söyleşilerini festivalin sağlık sponsorluğunu üstlenen Kent Sağlık Grubu düzenleyecek. İlk sunum festivalin açılış günü 26 Mart Perşembe günü saat 12.00-13.00 arasında Doç. Dr. Cevad Şeküri tarafından yapılacak.  Doç. Dr. Şeküri, “Kalp dostu bitkiler ve kalp sağlığını koruyucu beslenme” konulu bir konferans verecek. İkinci söyleşi 27 Mart Cuma günü yine aynı saatte gerçekleşecek. Endokrinoloji ve Metabolizma Uzmanı Prof. Dr. Mitat Bahçeci, otların gücünü anlatacak. Bahçeci, metabolizmayı hızlandıran ve bağışıklık sistemini güçlendiren otlar ve bitkiler hakkında bilgi verecek. Üçüncü ve son sunum  da ise Dahiliye Uzmanı Dr. Tuncay Filiz “otlar ve bitkiler neden soframızda olmalı” sorunun yanıtlarını verecek. Bu sunum 28 Mart Cumartesi günü saat 14.00-15.00 arası gerçekleşecek. Üç söyleşi de Alaçatı Köstem Otel’de,  herkese açık ve ücretsiz olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dağdelen: Ana hedef Final Grubu'na kalmak
Sonraki Haber İzmir sevdası patron yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?