ANA SAYFA > SPOR > Dağdelen: Ana hedef Final Grubu'na kalmak

Dağdelen: Ana hedef Final Grubu'na kalmak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dağdelen: Ana hedef Final Grubu'na kalmak

Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi B Grubu’nu ikinci sırada tamamlayarak Play Off eleme turunda Muğla Orman ile eşleşen Bostanlıspor’da Baş antrenör Emre Dağdelen yaptığı açıklamada ilk ara hedeflerine ulaştıklarını; sırada ana hedefleri olan “Final Grubuna” kalmak olduğunu söyledi.

“Bu hedeflerimize varma yolunda gerçek olan performansımızın savunmamız olacağını biliyoruz ve giderek bu performansımızı arttırıyoruz.’’ Diyen Dağdelen sözlerine şöyle devam etti: “Play-Off’ta rotasyonumuzu olabildiğince geniş hale getirebilmemiz gerekiyordu ve şu an buna sahip olduğumuzu görüyorum. Başarıya giden yolun zor ve dolambaçlı olduğunun da farkındayız. Bununla beraber geçirdiğimiz zor günler bizi takım olarak kenetledi. Birbirini seven, birbirine güvenen ve daha önemlisi bir oyuncumuz yere düştüğünde yerden tek başına kalkmayacağını bilir bir takım haline getirdi. 

“Hiçbir maçın oynamadan kazanılamayacağını biliyoruz”

İzmir basketboluna yeni bir 2.Lig ekibi katma yolunda çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam ederek, playoff ilk tur rakibimize her zamanki ciddiyetimizle hazırlanıp doğru basketbol anlayışımızı takım olarak sahaya yansıtmak istiyoruz ve hiçbir maçın oynamadan kazanılamayacağını biliyoruz. Takım olarak çalışma ahlakımızı bu dinamik üstüne kuruyoruz.’’

Bostanlıspor PlayOff eleme turu ilk maçında Muğla Orman’ı 29 Mart Pazar günü saat 14:00’te Halkapınar Spor Salonu’nda konuk edecek. Serinin ikinci maçı ise 1 Nisan Çarşamba günü 17:00’da Muğla’da oynanacak

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da dur ihtarına uymayan sürücü kaza yaptı
Sonraki Haber Ot Festivali’nde sağlık söyleşileri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?