ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Oscar&The Wolf 30 Ağustos’ta İzmir’de

Oscar&The Wolf 30 Ağustos’ta İzmir’de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Oscar&The Wolf 30 Ağustos’ta İzmir’de

Belçika elektronik/indie müziğinin başarılı gruplarından Oscar and The Wolf, 30 Ağustos Pazar günü Before Sunset Beach Çeşme‘de ilk kez Türk hayranlarıyla buluşacak.

2 harika EP’nin ardından ilk stüdyo albümü Entity‘i geçtiğimiz yıl Pias etiketiyle servis eden Belçikalı grup, 2010 çıkışlı Imagine Mountains ve 2012’ye ait Summer Skin EP’lerindeki başarısını pekiştirmiş ve hayran kitlesini oldukça genişletmişti.

Son dönemde ülkemizde de geniş kitlelere ulaşmayı başaran Oscar and The Wolf, dinlerken kendimizi kaptırdığımız ritimlerin, melankoliyle iyi şekilde harmalanmasına iyi bir örnek sunuyor. Henüz ilk albüm yayınlanmadan paylaştığı Undress single’ıyla ve Entity‘nin içeriğinden ihtişamın göz alıcı renkleri içinde anlatıldığı Strange Entity video’larıyla çıkışını sürdüren elektronik indie hareketi, 30 Ağustos Pazar günü Before Sunset Beach Çeşme‘de Türk hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’dan eğitim seferberliği
Sonraki Haber İzmir'de Suriyelilere karşı önlemler artıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?