ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka’dan eğitim seferberliği

Karşıyaka’dan eğitim seferberliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’dan eğitim seferberliği

Yeni eğitim- öğretim sezonu öncesinde okullara yönelik bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, ilk ve orta düzeydeki ihtiyaç sahibi 8 eğitim kurumuna sıra, masa ve sandalye desteğinde bulundu.

30 okulda da yenileme başlatıldı. Başkan Akpınar “Eğitime verilen destek, geleceğe yapılan yatırımdır” dedi.

Eğitim- öğretim sezonu boyunca, öğrencilerin daha iyi fiziki ve sosyal koşullarda eğitim alması hedefiyle, okullara yönelik bakım ve onarım çalışmalarını her yıl aralıksız sürdüren Karşıyaka Belediyesi, ihtiyaç sahibi 8 eğitim kurumuna toplamda iki bine yakın sıra ve masa desteği sağladı. Okul yönetimlerini, aileleri ve öğrencileri mutlu eden malzemeler, belediye ekiplerince okullara teslim edildi. Sıra, sandalye ve masa desteğinin, ihtiyaç duyulan okullarda devam edeceği belirtildi.

Yeni sezon öncesi okullardaki tadilat çalışmalarına da hız veren Karşıyaka Belediyesi, ilçe genelindeki 30 eğitim yuvasında bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. 1,5 Milyon Liralık yatırımla, okulların iç- dış cephe ve korkuluk boyaları ile kapı, pencere ve tuvaletlerin tadilatlarını yapılacak. Bahçedeki oyun alanları yenilenecek. Okul bahçeleri ağaçlandırılacak ve peyzaj çalışmaları yapılacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Eğitime verilen destek ve katkılar, geleceğe yapılan yatırımdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın iyi ve sağlıklı koşullarda eğitim alması bizler için çok önemli. Bunun için elimizden gelen tüm imkanları kullanıyoruz, kullanmaya da devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tarık Dursun K, son yolculuğuna uğurlandı
Sonraki Haber Oscar&The Wolf 30 Ağustos’ta İzmir’de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?