ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Orquesta Buena Vista Social Club Çeşme'de...

Orquesta Buena Vista Social Club Çeşme'de...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Orquesta Buena Vista Social Club Çeşme'de...

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği, 29. Uluslararası İzmir Festivali, 29 Haziran 2015 Pazartesi günü Çeşme Açıkhava Tiyatrosunda Orquesta Buena Vista Social Club® konserine ev sahipliği yapacak.

 1997 yılından günümüze dek Küba müziğinin elçileri olarak tüm dünyada konserler veren Orquesta Buena Vista Social Club®, tarihsel yolculuklarını taçlandıracak bir veda turnesiyle sahnelerden çekiliyor.

Küba müzik geleneğini coşkulu ve ateşli bir biçimde kutlamak için eski kuşak ve yeni kuşak sanatçıların bir araya geldiği, özelliği olan, dinamik ve çok jenerasyonlu 63 yıllık efsane Topluluk, Çeşme konserinde eski şarkıların yanı sıra, “Lost & Found” albümünden yeni şarkılarla, nefes kesen bir repertuar ile seyirciyle buluşacak.

29 Haziran 2015 Pazartesi günü Saat 21.30’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak konsere, efsane isimler Omara Portuondo, Eliades Ochoa, Guajiro Mirabal, Barbarito Torres, Jesus ‘Aguaje’ Ramos’un da katılıyor. Grammy ödüllü  Buena Vista Social Club’ı son kez dinlemek isteyenler konserin biletlerine Biletix gişelerinden ulaşılabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı ve Yalı pazar yerlerinin açık alanları kapatılıyor
Sonraki Haber İzmir'in ''girişimci kadınları'' sertifikalarını aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?