ANA SAYFA > GÜNDEM > Önce yoga, sonra iftar!

Önce yoga, sonra iftar!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Önce yoga, sonra iftar!

Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen yoga etkinliği, Bostanlı Sahili'nde yapıldı.

Bülent Ecevit, İsmail Cem, Ahmet Piriştina Kültür Merkezleri ve Kurslar Şefliğinde kış dönemi boyunca yoga kursu alan öğrenci ve vatandaş katıldı. Uzman eğitmenler eşliğinde yaklaşık bir saat yoga yapan katılımcılar, etkinliğin ardından hep birlikte iftar yaptı. Yoga kurslarının yaz döneminde de aralıksız süreceği ve açık alan etkinliklerinin devam edeceği belirtildi.Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Yoga, bedenin ve ruhun dinlendirilmesidir. Yaşadığımız bu zor günlerde, günde sadece 20 dakika yoga yapılması, insanın kendisine ve bedenine olan saygısını da artırır. Sadece ruhsal olarak değil, bedensel olarak da kişiyi zinde ve diri tutan yoga kurslarımıza tüm Karşıyakalıları davet ediyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Selim Çınar: ‘'Ortada büyük bir kontrat var’’
Sonraki Haber ''Engelsiz'' ilaçlar, hastalarla konuşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?