ANA SAYFA > SPOR > Selim Çınar: ‘'Ortada büyük bir kontrat var’’

Selim Çınar: ‘'Ortada büyük bir kontrat var’’

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Selim Çınar: ‘'Ortada büyük bir kontrat var’’

Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar, Ufuk Sarıca’nın Beşiktaş Sompo Japan’la anlaşması konusunda karsiyakahaber.com'a açıklamalarda bulundu.

Sarıca’nın takımdan ayrılması konusunda henüz detayların netleşmediğini belirten Çınar, “Ortada atılmış bir imza veya sıkılmış bir el yok. Şu an için sözleşme devam ediyor. Ortada bir sözleşme var; ayrılış şekli nasıl olacaktır, bunun şartları biraz Ufuk hocanın Beşiktaş’la yapacağı sözleşmeye de bağlı. En nihayetinde ortada büyük bir kontrat var ve burada da küçülen bir bütçe var. Çözüm yolu çok kolay değil” dedi.

Ufuk Sarıca’nın ardından takımın başına kimin geçeceği ile ilgili de konuşan Çınar, “Kesin bir alternatif henüz belirlenmedi. Her yerde konuşulan birkaç isim var ama öne çıkan birisi yok. Sonuçta hala sözleşmeli bir antrenörümüz varken başka birisiyle anlaşmamız etik de olmaz” diyerek, bu konunun Sarıca’nın ayrılığının resmileşmesinin ardından çözüme kavuşacağını belirtti.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber-ÖZEL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Disleksi hastası çocuklar artık daha kolay okuyacak
Sonraki Haber Önce yoga, sonra iftar!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?