ANA SAYFA > İZMİR > Neriman Fidan'dan Demirtaş'a tepki...

Neriman Fidan'dan Demirtaş'a tepki...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Neriman Fidan'dan Demirtaş'a tepki...

Bağımsız İzmir milletvekili adayı Neriman Fidan, HDP'nin barajı aşması için yapılan kampanya için Demirtaş'ın iddia ettiği "'HDP barajı aşamaz ise AKP Suriye'de savaşa girecek' açıklamasına tepki gösterdi.

Suriye'de savaşan taraflardan birisinin PKK olduğuna işaret eden Neriman Fidan, PKK nın temsilcisi HDP'nin Türkiye'yi bu savaşta yer alamaya zorlamak için yapılan ve 50 kişinin ölümüyle sonuçlanan 6-7 ekim olaylarının da sorumlusu olduğunu hatırlattı ve "Aksine HDP barajı geçerse PKK tutsağı bir AKP iktidarı sebebi ile Türkiye Suriye bataklığına daha çok batacaktır." dedi.

Neriman Fidan'ın sosyal medyada yayınladığı açıklama..

Demirtaş şimdi de Hatay'da "biz barajı aşmazsak, AKP Suriye ile savaşacak" demiş.
"AKP biz olmazsak Suriye ile savaşır" iddiası, "başkanlığı engelleriz, AKP iktidarı kurulamaz" iddiaları kadar boş ve geçersizdir. Aksine HDP barajı geçerse PKK tutsağı bir AKP iktidarı sebebi ile Türkiye Suriye bataklığına daha çok batacaktır.

Şu anda ISİD'in de içinde olduğu Suriye'ye karşı muhalifler koalisyonunun içinde kimler olduğunu bir sayalım desem, ben sayamam.

Ancak ortadaki gerçek; Suriye ile savaşan ve uluslararası koalisyonun desteklediği ÖSO, PYD, ISİD gibi örgütlenmeler terör örgütleridir. Yani ISİD'i desteklediği iddia edilen AKP iktidarı aynı zamanda diğer terör örgütlerini de uluslararası koalisyonun resmi açıklamasında yer aldığı gibi desteklemektedir.

Suriye'de Esad'a karşı savaşan tarafların içinde Suriye PKK'sı yani PYD bulunmaktadır. Bu koalisyon'daki ISİD egemenlik alanı açarken, koalisyon ortaklarında iş savaş başlamış ve PKK ile ISİD Suriye'den koparılmaya çalışılan topraklar için savaşmaya başlamıştır.

AKP iktidarı Suriye ile savaşan tarafları destekleyen Uluslararası koalisyonun parçası olarak, sadece ISID , ÖSO değil, PKK'ya da Türkiye sınırlarını da tamamen açmıştır.

ÖSO ve IŞİD gibi PKK gibi Suriye ile savaşan tarafların bütün yaralıları Türkiye'de tedavi edilmektedir.

IŞİD'in eylemleri ile bizleri korkutup IŞİD'ın terörist faaliyetlerini gözümüze sokanlar, PKK'nın terörist faaliyetlerini bize unutturmak istemektedirler.

Uluslarası koalisyon ve Türkiye'deki destekçileri, Suriye'den ve Türkiye'den toprak kopartmak üzere terörist faaliyetlerde bulunan PKK ın terör faaliyetlerini meşrulaştırmaya, Türkiye'yi PKK terör örgütünü desteklemeye zorlamaktadır.

Bu bölgede Türkiye'yi terör savaşının parçası haline getiren AKP iktidarına çözüm sürecinde ortaklık yapan PKK'nın temsilcisi HDP, Türkiye'yi Suriye'deki terör örgütlerinin savaşı bataklığına çeken taraflardan biridir.

Suriye'de IŞİD'e karşı Suriye'de Kürdistan kurdurulması için savaşa gönderilen çocukların cenazeleri sebebi ile, Çocuk mezarlığına dönmüştir. Bu konuda daha önce yazdığım yazıyı dikkatlerinize sunuyorum. Uluslarası insan hakları ihlal raporlarına giren PKK'nın çocukları silah altına alıp ölüme göndermesi sürekli sümen altı edilmektedir.

Bu insanlık dışı PKK terör örgütünün kontrolündeki HDP'yi, Türkiye sathına yayma gayreti gösterenler, doğu'ya sıkışan terör faaliyetlerini tüm Türkiye sathına yayma gayreti de göstermektedirler.

Suriye'de ile Kürdistan'ı kurdurmak amacıyla uluslararası koalisyonun desteğini almak için kapı kapı dolaşan ve PKK nın Suriye koluna yardım için AKP iktidarını desteğe zorlayan HDP-Demirtaş, Suriye ile savaşan taraftır.

Yani AKP iktidarı ile çözüm sürecinde ortaklık yapan HDP (PKK), aynı zamanda Türkiye'yi bu savaşa sokan taraflardan birisidir. Üstelik AKP'yi bu savaşa sokmaya zorlamak amacıyla gerçekleştirilen ve 50 kişinin ölümü ile sonuçlanan 6-7 ekim olaylarının da sorumlusudur.

"AKP biz olmazsak Suriye ile savaşır" iddiası, "başkanlığı engelleriz, AKP iktidarı kurulamaz" iddiaları kadar boş ve geçersizdir.
Aksine HDP barajı geçerse PKK tutsağı bir AKP iktidarı sebebi ile Türkiye Suriye bataklığına daha çok batacaktır

Bu boş tehdidini yolladığına göre PKK baraj altındadır.
Ve İzmir 2. bölgede ,siyasi partilere tepki gösteren, bilinçli yurttaşlarımızın tercihi, PKK'nın temsilcisi HDP değil,  siyasi bilinci ve hayatı ortada olan Bağımsız milletvekili adayı Neriman Fidan olacaktır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gezi'nin fotoğrafçısı İzmir'de...
Sonraki Haber Menemen Halkından Vatan’a Yoğun İlgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?