ANA SAYFA > İZMİR > Menemen Halkından Vatan’a Yoğun İlgi

Menemen Halkından Vatan’a Yoğun İlgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menemen Halkından Vatan’a Yoğun İlgi

Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Gazeteci Hulki Cevizoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İzmir’in Menemen ilçesindeydi.

Sağanak yağmura rağmen Menemen halkı ile buluşan ve yoğun ilgi ile karşılanan Cevizoğlu, Menemen El Ele Derneği Engelliler Bürosu’nda engelli vatandaşlar ile buluştu. Engellilerin sorunlarını dinleyen Cevizoğlu, “Vatan partisi olarak engelli vatandaşlarımızın önüne çıkarılan bürokratik engelleri de kaldıracağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Hulki Cevizoğlu yağmur çamur dinlemeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Sağanak yağmura rağmen Menemen’de kendisini bekleyen vatandaşlar ile kucaklaşan Cevizoğlu, Menemen halkı ile bire bir ilgilenerek problemlerini dinledi. Menemen esnafında ve Menemen pazarında üretici ile buluşan Cevizoğlu, partisinin üretim ekonomisine dayalı programını anlatarak, tüm esnafı üreten ve birleşen Türkiye için Vatan Partisi’nde birleşmeye çağırdı.

“Fiziki ve psikolojik engelin yanı sıra bürokratik engellerimiz var”

Menemen’de El Ele Derneği Engelliler Bürosu’nu ziyaret eden ve engelli vatandaşlar ile buluşan Hulki Cevizoğlu engellilerin ve engelli yakınlarının anlattıkları sorunları can kulağı ile dinledi.

Dernek Başkanı Canan Bedük önlenebilir engel ve çevre kirililiği ile ilgili çok ciddi projeleri olduğunu belirtereki “Projelerimizi oluşturabilmek için sizin gibi isimlerden fikir almak oldukça önemli. Biz Menemen’deki eksiklikleri ortaya koyuyoruz. Sürdürülebilir, gerçekleştirilebilir olanı ortaya koyup ona göre projeler oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Mevcut durumdan kesinlikle memnun olmadıklarını ifade eden bir engelli annesi,” Fiziki ve psikolojik engelin yanı sıra karşımıza bürokratik engeller çıkarıyorlar. Benim çocuğumun durumunun düzelmeyeceği çok açık. Buna rağmen süreklilik raporu vermiyorlar, bizi hastanelerde süründürüyorlar.  Kentsel düzenlemeler de berbat. Engelli rampalarının üzerinde kokoreççiler var. Kamu kuruluşlarında görme engelliler için işaret yok, işitme egnelliler için ise alınmış hiçbir önlem yok” diyerek sorunlarını anlattı.

Hayattaki en önemli şeyin mücadele azmi olduğunu ifade eden Hulki Cevizoğlu, “Mücadele azmi olmayınca hiçbir şey olmuyor. Buradaki engelli ve hayatı başarılarla dolu gençlerimiz Aydan gibi, Nurcan gibi, Hasan gibi başarılı olmak istiyorsak mücadele azmimizi kaybetmemeliyiz. Biz Vatan partisi olarak engelli vatandaşlarımızın önüne çıkarılan bürokratik engelleri de kaldıracağımıza söz veriyoruz” dedi.

Cevizoğlu sonrasında, Atatürkçü Düşünce Derneği Menemen Şubesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi Menemen Temsilciliği’ni de ziyaret etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Neriman Fidan'dan Demirtaş'a tepki...
Sonraki Haber Karşıyaka Starları kazandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?