ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Gezi'nin fotoğrafçısı İzmir'de...

Gezi'nin fotoğrafçısı İzmir'de...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gezi'nin fotoğrafçısı İzmir'de...

Bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Görsel Sanatlar Buluşması kapsamında İzmir çok önemli sanatçıları ağırlıyor.

İstanbul Bienali gibi pek çok seçkin sanat etkinliğinin küratörlüğünü yapan Marcus Graf ve Gezi eylemlerinin fotoğrafları ile tanıdığımız, “Barikat” başlıklı kitap projesi ile son dönemde adından sıkça söz ettiren sanatçı Charles Richards Kedi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen söyleşilere katılacak.

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi, 10’uncu İstanbul Bienali’nde eş-küratörlüğün yanı sıra, sayısız sanat etkinliği ve serginin küratörlüğünü üstlenen Marcus Graf, Kedi Kültür Sanat Merkezi öncülüğünde düzenlenen İkinci Uluslararası Görsel Sanatlar Buluşması Değerlendirmesi için İzmir’e gelecek. Sanatçı, Kedi Kültür Sanat Merkezi’nde 1 Haziran Pazartesi günü saat 15:30’da akademisyen ve küratör Nail Özlüsoylu ile “Popisdead” başlıklı söyleşisinde günümüz sanatına dair görüşlerini paylaşacak. 

Gezi’nin Fotoğrafçısı Richards’ın Söyleşisi 2 Haziran’da

Özellikle “Gezi” eylemlerinde çektiği fotoğraflarla tanınan belgesel fotoğraf sanatçısı ve yönetmen Charles Richards’ın Kedi Kültür Sanat Merkezi’nde 2 Haziran 2015 Salı günü saat 17.30’da düzenlenecek Nail Özlüsoylu yönetimindeki “Barikat” söyleşisi ise yakın tarihimize dair önemli bir buluşma niteliğinde olacak. Her iki sanatçı da söyleşileri Türkçe gerçekleştirecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Karşıyaka'nın Filizleri'' Türkiye'ye model oldu...
Sonraki Haber Neriman Fidan'dan Demirtaş'a tepki...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?