ANA SAYFA > İZMİR > Necip Kalkan: ''Yaşamımızın her anında kadınlara ihtiyacımız var''

Necip Kalkan: ''Yaşamımızın her anında kadınlara ihtiyacımız var''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Necip Kalkan: ''Yaşamımızın her anında kadınlara ihtiyacımız var''

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Kalkan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Baş tacımız olan kadınlarımız dünyanın denge organıdır. Kadınlar doğumdan ölüme kadar hayatın her yerinde, her anında, üretken, fedakar, çabalayan, başaran, destekleyen en güçlü varlıklarımızdır.

AK Parti Hükumeti olarak iktidarda olduğumuz sürece içerisinde geçirdiğimiz tüm seçimlerde partimizin başarısının en büyük sırlarından birisi gece gündüz demeden yollara düşen kapı kapı dolaşarak çalışan kadınlarımızdır. Bizler de mevzu kadınlarımız olduğunda her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Bizler iktidarda olduğumuz sürece hiçbir kadınımızın yaşam şartları, örfler ve adetleri dolayısıyla ötelenmesine izin vermedik, vermeyeceğiz.

Kadınlarımızın hayatın her alanında var olması için hükumetimiz olarak birçok gelişim ve değişim yaptık. Aktif yaşantılarında her alanda üretmesi ve gelişmesi için birçok icraatı hayata geçirdik. Bunların başında kadın ve aileden sorumlu bakanlık kurarak başladık. Anayasada yapmış olduğumuz yeniliklerle her zaman kadınlara pozitif ayrımcılık getirdik.

Yaşamımızın her anında kadınlara ihtiyacımız var. Bu dünyanın hakikatidir. Peygamber Efendimiz (SAV) yüzyıllar önce yayınladığı Veda Hutbesinde kadınlarımızın haklarından ilk kez resmi olarak bahsederek kadın hakları ile ilgili ilk yazılı kuralları oluşturmuştur. Ayrıca ‘Cennet annelerimizin ayakları altındadır’ diyerek, beşikten mezara kadar, annenin, kadının saygınlığını, önemini belirtmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle kadına şiddet gösterenleri nefretle kınıyorum. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar stat için tekrar Örnekköy'ü işaret etti
Sonraki Haber CHP Karşıyaka’dan 8 Mart yürüyüşü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?