ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka’dan 8 Mart yürüyüşü

CHP Karşıyaka’dan 8 Mart yürüyüşü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka’dan 8 Mart yürüyüşü

CHP Karşıyaka İlçe Örgütü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'na yürüdü. Yoğun katılımla gerçekleşen yürüyüşte, “Ulu Önder Atatürk’ün izinde; eşitlik ve özgürlük için, omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz” mesajı verildi.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı önünden başlayan etkinliğe; İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Çağrı ve partili kadınlar katıldı. Pankart ve dövizler açan, marşlar söyleyerek Çarşı’dan geçen CHP’liler, yüzlerce kadına karanfil dağıttı.

Katılımcılar, Karşıyaka Belediyesi öncülüğünde kurulan Üretici Kadın Kooperatifi’nin Çarşı girişinde düzenlediği ‘Kadın Emeği Kermesi’ni de ziyaret etti. Yürüyüş, Zübeyde Hanım Kabri’nde son buldu. Anıt mezara çelenk bırakan CHP’liler, eşitlik ve özgürlük mücadelesinde hayatını kaybeden kadınlar ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı’nı okudu.

“ATATÜRK’ÜN İZİNDEYİZ”

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, “Kadınlarımız her türlü ayrımcılığa karşı verdikleri onurlu mücadele başarılı olabilmek için, siyaset ve ekonominin içinde olmalı. Biz bunu sağlamak, desteklemek için çalışıyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün özgürlük ve çağdaşlık yolunda yaktığı meşale, sonsuza kadar yolumuzu aydınlatmaya devam edecek” dedi.

CHP Kadın Kolları İl Başkanı Nurşen Balcı ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Çağrı da konuşmalarında birlik ve beraberlik içinde başarının sağlanabileceğini belirterek, “Bizler el ele verip, mücadelemizi sürdürmeye kararlıyız” mesajı verdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Necip Kalkan: ''Yaşamımızın her anında kadınlara ihtiyacımız var''
Sonraki Haber Mehmet ve Engin ihtar, yönetim ‘’rest’’ çekti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?