ANA SAYFA > SPOR > Mehmet ve Engin ihtar, yönetim ‘’rest’’ çekti

Mehmet ve Engin ihtar, yönetim ‘’rest’’ çekti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mehmet ve Engin ihtar, yönetim ‘’rest’’ çekti

Karşıyaka’da ara transfer döneminde kadroda düşünülmedikleri kendilerine bildirilmesine rağmen kulüpten ayrılmayı reddederek kadro dışı bırakılan Mehmet Akgün ve Engin Baytar, alacakları için TFF’ye başvurarak kulübe ihtar çekti.

Sezon başında transfer edilen oyunculardan olan, yeni yönetimin gelmesiyle kadroda düşünülmedikleri kendilerine bildirilmesine rağmen kulüpten ayrılmayı reddedince kadro dışı bırakılan Mehmet Akgün ve Engin Baytar, alacaklarının ödenmesi için kulübe ihtar çekti.

Kulüpten 330 bin liraya yakın alacağı olan Mehmet Akgün’ün ardından, Engin Baytar da bugün 157 bin liralık alacağının ödenmesi için federasyona başvurarak kulübe ihtirname gönderdi.

Yönetim resti çekti

Profesyonel bir futbolcu alacaklarının ödenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurduktan sonra, kulübünün 30 gün içerisinde alacakları ödemesi gerekiyor. Ödeme yapılmadığı takdirde futbolcu sözleşmesini fesh etme ve söz konusu borcu daha sonra faiziyle tahsil etme hakkı kazanıyor. Karşıyaka yönetimi ise iki futbolcusunun bu yolu seçmesinin ardından resti çekti. “Oynamayan oyuncuya para yok” diyen yönetim, zaten kadroda düşünülmeyen iki futbolcu için yasal sürecin işlemesine ve oyuncuların sözleşmelerini tek taraflı fesh etmesine izin verecek. Alacaklar konusunda sözleşme fesih süreci sona erdikten sonra oyuncularla gerekli görüşmeler yapılarak, sorun kulübün menfaatine olacak şekilde çözülmeye çalışılacak.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka’dan 8 Mart yürüyüşü
Sonraki Haber ''Annemin yarası'' ekibi İzmir'e geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?