ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > NE TEDBİR VAR, NE DE ALINAN ÖNLEM... HER TARAF TOZ DUMAN...

NE TEDBİR VAR, NE DE ALINAN ÖNLEM... HER TARAF TOZ DUMAN...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
NE TEDBİR VAR, NE DE ALINAN ÖNLEM... HER TARAF TOZ DUMAN...

Değerli Karşıyaka Haber Gazetesi yetkilisi. Facebook'ta "Bize yazın" diye duyurunuzu gördüm ve hemen aklıma geldi fotoğraf çektim.

Bu fotoğrafı size kullanmanız amacıyla yolluyorum. Nergiz'deki 1671 Sokakta Bim'in hemen önünde yaklaşık 3-4 aydır hiç bir faaliyet göstermeyen ancak son günlerde yeniden yapılmaya başlanan köşedeki yarım kalan inşaattan 6. kattan başlayarak, yıkılan tuğla ve diğer malzemeler hiç bir önlem alınmadan inşaat önüne tepeden dökülmektedir. Çoğu zaman da kaldırıma sıçrayan moloz ve taş parcaları tehlike yaratmaktadır. Üstelik de mahalle toz altındakalmaktadır. Bu sıcakta pencerelerimizi açamaz olduk. Hele bugünlerdeki rüzgarlı havada kiremit tozları evlerimizin içine kadar girdi.
Ne bir tedbir var. Ne bir önlem. İnanın canımız Allaha emanet. İnşaatın önünden geçenler tehlikede. Belediyenin buna göz yummaması lazım. Lütfen yazıyı ve yolladığım fotoğrafı yayınlayın. Siz yollayın dediniz yolladık. Şimdi yayınlanmasını bekliyorum. Belediye yetkilileri de önlem aldırsınlar.Lütfen.
ALİ RIZA KALMAK

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ULUSLARARASI İZMİR FESTİVALİ'NDE GENÇLER SAHNEDE
Sonraki Haber TİRE'DE SÜT ÜRETİMİ YÜZDE 440 ARTTI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?