ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ULUSLARARASI İZMİR FESTİVALİ'NDE GENÇLER SAHNEDE

ULUSLARARASI İZMİR FESTİVALİ'NDE GENÇLER SAHNEDE

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ULUSLARARASI İZMİR FESTİVALİ'NDE GENÇLER SAHNEDE

28. Uluslararası İzmir Festivali Uluslararası Keman Ustalık Sınıfı final konseri 5 Temmuz 2014 Cumartesi günü 21. 30’da İzmir Ekonomi Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde yapılacak.

2 Temmuz’dan bu yana Prof. Dora Schwarzberg,  Tuncay Yılmaz ve piyanist Doç. Gökhan Aybulus ile çalışan öğrencilerden üçü “Yıldız Öğrenci” olarak belirlenecek. İKSEV Yıldızları Final Konserinde Bach’ın ikili Keman Konçertosu’nu ustaları Tuncay Yılmaz ile birlikte, Şef Orhun Orhon yönetimindeki İKSEV Oda Orkestrası eşliğinde seslendirecek. 14 aktif öğrenci ise Doç. Gökhan Aybulus’un piyanosu eşliğinde minik birer resital vererek yeteneklerini sergileyecek. Böylece 28. Uluslararası İzmir Festivali Uluslararası Keman Ustalık Sınıfı’na katılan öğrenciler Uluslararası İzmir Festivali’nde sahne almış olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber FATİH KOLEJİ'NDEN GOOGLE BİLİM FUARI'NDA BÜYÜK BAŞARI
Sonraki Haber NE TEDBİR VAR, NE DE ALINAN ÖNLEM... HER TARAF TOZ DUMAN...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?