ANA SAYFA > SPOR > Mustafa Aşan ve Youssef’in lisansı bugün çıkıyor

Mustafa Aşan ve Youssef’in lisansı bugün çıkıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Aşan ve Youssef’in lisansı bugün çıkıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Karşıyaka, bugün uzun zamandır kulübün önünde engel oluşturan transfer yasağını kaldırmak için gerekli ödemeleri yapacak.

Karşıyaka’da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Transfer yasağına sebep olan yaklaşık 500 bin liralık borcun şu sıralarda ödendiği ve yasak kalkar kalkmaz yeni transflerin birer birer resmileşeceği öğrenildi. Sözleşme imzalanan ve bonservisleri elinde olan Mustafa Aşan ve Youssef Yeşilmen’in lisansları bugün çıkacak. Mersin İdmanyurdu’ndan transfer edilen Efe Halil Özarslan ve Antalyaspor’dan transfer edilen Abdel Diarra ile Josep Kvesic’in lisanları ise, eski kulüpleri oyuncuların sözleşme fesihlerini resmi olarak gerçekleştirince çıkartılabilecek. Bu üç oyuncunun yarınki Galatasaray maçına yetişmesi zor gözükürken, Mustafa Aşan ve Youssef Yeşilmen teknik direktör Yusuf Şimşek’in kendilerine şans vermesi halinde forma giyebilecek.

Taha’da sıkıntı yok

Dün, Kongre’den önce sözleşmesinin fesh edildiği ortaya çıkan Taha’nın da kulüpte kalmaya devam edeceği öğrenildi. Taha’nın sözleşmesinin fesh edildiğini bilerek yönetimi aldıklarını belirten futbol şube yöneticileri, “Taha şu anda kulübün oyuncusu, halinden gayet memnun” diyerek genç futbolcuyla yola devam edileceğini belirttiler.

Forvet transferinden vazgeçilebilir

Takımla ciddi şekilde adı geçen Lua Lua ve Hasan Kabze’ye, Süper Lig ve PTT 1. Lig’deki pek çok ekipten teklif olması sebebiyle, bu oyuncularla hızlı bir aşama kaydedilemiyor. Oyuncuların menajerlerine kulübün teklifinin iletildiği, eğer iki oyuncudan da olumsuz yanıt alınırsa bu bölgeye takviye yapılmadan da yola devam edilebileceği öğrenildi.

Tugay kulübe para getirecek

Kulüpten ayrılacak oyunculardan Tugay’ın hangi şartlar altında ayrılacağı konusunda ise görüşmeler sürüyor. Tugay’ın bonservisini elinde tutan Osmanlıspor’la da görüşmelerini sürdüren yeşil kırmızılı ekibin yöneticileri, genç oyuncuyu alacaklarından vazgeçmesi ve kulübe para getirmesi karşılığında eski kulübüne göndermeye hazırlanıyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı’da “Çocuk Oyun Parkı” açıldı…
Sonraki Haber Hüseyin Hamamcı’nın sözleşmesi fesh edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?